PELLAVAINEN TYRNI - MANSIKKA SMOOTHIE JA EVÄS-PATUKAT

6. lokakuuta 2017

Tässä vinkki ihanaan ja superterveelliseen smoothieen - kirpakkuutta tyrnimarjoista, pientä makeutta banaanista ja pehmeyttä Voimaruoka vanilja protskusekoituksesta! Ravintorikkautta pellavansiemen rouheesta ja chian siemenistä. Mansikka taittaa sopivasti tyrnin kirpeyttä ja tuo smoothieen lisää marjaisuutta. Tällä vitamiinipommilla lähtee huonompikin aamu hyvin käyntiin - teenkin usein smoothiet jo edellisenä iltana jääkaappiin odottamaan aamua. Tyrniä tulee käytettyä harmittavan vähän verrattuna muihin marjoihin, mutta nyt kun sitä löytyy pakkasesta, sujauttaa sitä tosi mielellään smoothien joukkoon. Tästä reseptistä tulee 4-5 annosta.
TYRNI - MANSIKKASMOOTHIE

6dl maustamatonta luonnonjogua
3dl kreikkalaista jogua
1dl tyrnimarjoja
2dl mansikkaa
1 iso banaani
50g Voimaruoka Wholefood 360 vaniljaa
30g chiaa
30g paahdettu rouhittu tyrni pellavansiemen Valo24h
Kaikki blenderissä sekaisin, nauti!


Valo24h ja Voimaruoka on ihan lempparibrändit, niin aamu, väli -ja iltapalalojen lisukkeena. Tutustuin myös hetki sitten Arctic Superfoods EVÄS-patuikoihin, jotka ihana Sugar Helsinki lähetti minulle jokin aika sitten. Tykästyin myös nihin - patukat on tosi puhtaan makuisia, ja pienestä koostaan huolimatta täyttävät hyvin! 

Arctic Superfoods EVÄS-patukoiden kehittäjä, makumestari Jari Kurtti kehitti patukat, jotta jokaisella olisi mahdollisuus nauttia pohjoisen upeita ja ravinnerikkaita makuja. Aika kivasti ajateltu, eikö?

Meillä on täällä kotimaassa kuitenkin puhdasta luonnon omaa superfoodia metsät pullollaan, ja itse ainakin olen ihan meidän kauniin, ja puhtaan luonnon fani! Ihanaa, että tälläisiä tuotteita kehitellään nykyään!

Miltä maistuisi aamupalan rinnalla tai evääksi Mustikkaa ja Koivunlehteä, tai Tyrniä ja Kuusenkerkkää? Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.