LEMPI HUULIPUNA JA MAC SAAPUU JYVÄSKYLÄÄN

11. lokakuuta 2017

Oot jo saattanut kuulla ilouutisen? MACin piste saapuu tänä perjantaina, 13.10. Jyväskylän sokokselle! Kannattaa käydä tsekkaamassa piste jo heti aamulla, koska Sokos tahtoo antaa 50:lle ensimmäiselle MAC -pisteessä vierailleelle lahjaksi Huggable lipsticin! Jos et ehdi 50 ensimmäisen joukkoon, kannattaa onneaan kuitenkin kokeilla @sokosjkl järjestämässä huulimeikkikisassa, josta voit voittaa MACin huulimeikkipaketin!


MACin saapuminen Jyväskylään on ihan super juttu, nyt saa läheltäkin tuota laadukasta kulttimerkkiä! Mun ehdoton tämän hetken lemppari huulimeikki syntyy juurikin MACin huulipunaa huulille näyttämällä - kuvissa näkyvä Vegas Volt -sävy on niiin täydellinen! 

Oon todella tarkka huulimeikin sävystä, koska oikeastaan en ole kovinkaan huulimeikki ihminen. Mutta, kun on oikea sävy - mieluiten korallinpunainen, tai joku kaunis nudesävy, niin käytän huulissakin meikkiä enemmän kuin mielellään. Huulimeikistä tulee ihanan huoliteltu olo. Tämä kyseinen puna on siitäkin todella hyvä, koska se kestää! Mikä sen ikävämpää kuin olla lisäämässä punaa huulille jatkuvasti, illan läpi. 


Pääsen ilokseni kurkkaamaan MACin pisteen Sokkarille jo heti perjantaina, ja innolla odotan meikkiä jonka ammattilainen kasvoilleni tulee loihtimaan - jännittävää! 

Tämä ei voisi tulla parempaan saumaan - illalla lähdetään viettämään tyttöjeniltaa parhaan ystävän kanssa, perjantaina tulee siis punattua huulet, ja poksautettua shampanja  <3 

PS Teen lähipäivinä uudistusta blogin ulkoasuun - älä siis ihmettele jos blogi näyttää hetken aikaa sekavalta! 

Ihanaa viikonlopun odotusta!Yhteistyössä Polhem Pr & Mac Sokos Jkl

2 kommenttia

 1. Kiitos mahtavista uutisista! Hieno yllätys!

  http://belleepoquewedding.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee eikö olekkin kiva uutinen! Kiitos Teresa viestistäsi 😘

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.