KURKKAUS SYKSYISELLE TERASSILLE

3. lokakuuta 2017

Terassi on viimeinkin saanut syksyiset istutukset ja tunnelmalliset syysvalot! Terassikalusteet ovat toistaiseksi edelleen ulkona, enkä haluaisi laittaa ollenkaan niitä pois... 

Kalusteet tilattiin jo kesän alussa, mutta saapuivat tosi epäonnisesti vasta loppukesälle. Eli paljon niistä ei vielä ole ehtinyt nauttia - olkoon terassilla lumen tuloon saakka! Onneksi polyrottinki on niin säänkestävä matsku, plus pehmusteetkin ovat vedenpitävät. Ei siis huoleta vaikka kalusteet ovatkin terassilla pidempään.Toisaalta vielä kun ei ole ollut kovin kylmä, on ollut ihan super fiilistellä illallakin terassin sohvalla, villaiseen torkkupeittoon kääriytyneenä nauttien lyhdyistä ja tunnelmavalaistuksesta. Tuo 100% villaa oleva torkkupeitto on taas yksi näistä jutuista joita en ole tiennyt tarvitsevani - enää en siitä luopuisi!

Tänään oli tarkoitus napsia lisää kuvia terassin syysfiiliksestä, mutta ulkona on niin hirveä ilma, että se saa jäädä toiseen päivään. Tässä kuitenkin pieni maistiainen meidän terassilta!

Miltä näyttää, nappaako värimaailma? Ihanaa lokakuuta! <3


Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.