KOLME KESÄISTÄ KOTIMAAN MATKAVINKKIÄ - WHERE TO GO?

31. toukokuuta 2017


Haluan jakaa teille muutaman oman kesäisen kotimaan suosikki kohteen, joihin olen ihastunut hurjasti! Muutenkin täältä omasta kotimaasta löytyy ihan valtavan upeita kohteita, ja en voi kuin suositella matkailemaan enemmän kotimaassa. Talvella se suosikki kohde olisi ehdottomasti Lapin maisemat ja kesän tullen mulle tulee aina hirveä kaipuu merelle ja saaristoon. Lempeä laineiden liplatus ja meren tuoksu on vaan niin rauhoittavaa. Puhumattakaan hiekkarannoista, joilla ei tunnu edes että olisi suomessa!


OHTAKARI & LOHTAJA

Tänne me reissattiin aina perheen kanssa kun oltiin pieniä ja siitä lähtien Lohtaja ja Ohtakari on ollut mulle tärkeitä, ja sellaisia paikkoja minne toivon pääseväni jokainen kesä - rauhoittumaan pieneen mökkiin aivan meren rannalle, ihailemaan Ohtakarin loputtomia hiekkarantoja ja kauniita auringonlaskuja. Yksi maailman parhaita fiiliksiä on se, kun pääsee talven jälkeen upottamaan varpaat lämpimään Ohtakarin hiekkaan ja ihailemaan merimaisemia. Reilun puolen tunnin ajomatkan päästä löytyy muuten myös varmasti monelle tuttu Kalajoki.


  KUSTAVI


Turun saaristossa - Kustavissa, olin käynyt aikaisemminkin pienenä, mutta viime kesänä menetin sydämeni tällä ihanalle kunnalle täysin! Täällä on täydellinen saaristolaisfiilis ja paljon kauniita, sileitä kallioita joilta katsella merimaisemia ja sinivihreää merta. Kustavin ehdoton lempipaikka on Peterzenin ainutlaatuinen vierassatama kaislakattoisine Boathouseineen. Sieltä löytyy myös pieni inspiroiva Seaside sisustusmyymälä ja Peterzen DesignShop, sekä kaunis ravintola! Tästä upeasta paikasta kerron myöhemmin lisää - STAY TUNED!

Kustavissa on myös paljon muuta kivaa, esimerkiksi Lootholman luksusjurtassa yöpyminen olisi tämän kesän bucketlistalla ja Vuosnaisten meriaseman haluaisin myös käydä kurkkaamassa!


 AIRISTO

Paraisilla sijaitsevassa Airistossa vierailtiin viimekesän roadtripin viimeisenä iltana ja herkuteltiin tosi maittavat ja laadukkaat annokset oikein siistissä ja viihtyisässä Airisto strandissa. kiva päivävierailu kohde tai vaikka yöpymiseen saariston syleilyssä. Täältä löytyy myös Airisto Spa! - Pitäisi ehdottomasti käydä testaamassa!

Täällä kuumeisesti on jo keväästä asti pohdittu tämän kesän reissuja, saaristoon on vaan päästävä, mutta varmasti kolutaan myös sisäsuomen kohteita. - Onko sulle joku erityisen tärkeä reissu kohde täällä kotimaassa? Vinkkejä kivoista paikoista otetaan vastaan!


Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.