MANSIKKA-BASILIKA SMOOTHIE - JA GOGREEN MUINAISVILJA TUOTEPERHE

2. kesäkuuta 2017

Yhteistyössä GoGreenTämä postaus on tehty kaupallisena yhteistyönä GoGreenin kanssa. Haluan jakaa teille kesäisen mansikka-basilika smoothien, jossa käytin pohjana GoGreen makeuttamatonta kvinoa kookos juomaa. Saamani tuotepaketti sisälsi monta mielenkiintoista muinaisvilja tuotetta, joita innolla olen kokeillut! - Mitä muinaisviljat sitten ovat? "Muinaisviljat ovat viljoja, jotka ovat säilyneet muuttumattomina vuosituhansien ajan. Muinaisviljat "ancient grain" sisältävät runsaasti kuituja, kivennäisaineita, vitamiineja ja tyydyttömätöntä rasvaa." - Täytyy myöntää että muinaisviljat olivat ainakin täällä täysin vieras asia, ennenkuin pääsin tutustumaan GoGreenin lanseeraamaan uuteen muinaisviljojen inspiroimaan tuoteperheeseen. Tämän hetken smoothiepohja lemppariksi on noussut juurinkin tämä kookos muinaisvilja -juoma kvinoan kanssa yhdistettynä!

______________

MANSIKKA-BASILIKA SMOOTHIE

4dl GoGreen kvinoa kookosjuomaa
200g mansikoita
pari ruokalusikallista chiansiemeniä
nippu basilikaa
jääpaloja

Mittaa kaikki ainesosat blenderiin ja surauta tasaiseksi juomaksi. Jos et käytä pakasteesta suoraan otettuja jäisiä mansikoita, kokeile sujauttaa smoothien joukkoon pari jääpalaa, ja aja murskaksi, jos blenderisi vain sen kestää. Kaada laseihin ja nauti! Ohjeesta tulee kaksi annosta.

_____________Muinaisvilja jutut jäävät ehdottomasti omiin kokkailuihin tukemaan laadukasta ja terveellistä ruokavaliota, joka on kuitenkin kaiken hyvinvoinnin perusta! Ruoan laatu ja tuoreus on omilla kauppareissuilla se ykkösjuttu ja se, että ruoasta saa tarpeelliset ravintoaineet helposti.

Vihreäkokkailu on lisääntynyt omissa ruoanlaitto rutiineissa huomattavasti viimeisten vuosien aikana ja muinaisviljojen löytäminen on ehdottomasti kiva uusi tuttavuus. - Jos muinaisviljat kuulostaa vaikealta ajatukselta sujauttaa omaan kokkailuun, suosittelen ihan ensiksi testailemaan tätä Kvinoa kookos juomaa!

Joko muinasvilja tuotteet on sulle tuttuja?Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.