VANILJA CHIA -VANUKAS

12. helmikuuta 2017




Hyvää sunnuntaiaamua ihanat! Tässä vinkki kuinka päivä lähtee hyvin käyntiin. Tämän ihanan chia vanukas -purnukan kanssa on kiva aloittaa hidas -ja rauhallinen aamu, ja sopii tää kiireeseenkin hyvin.
Voit laittaa jo edellisinä iltana vanukkaan tulille, eli chiansiemenet turpoamaan vaniljaisen soijamaidon kanssa. Aamulla herkku onkin lisukkeita vaille valmis, - riittää kun kaivat lusikan esiin. Joskus on vaan ihanaa, kun on valmis terveellinen aamiainen valmiina odottamassa jääkaapissa, eikä tarvitse sotkea blenderiä heti aamusta. 


Ihanaa vaniljan makua tulee Alpron Soya Vanilla -juomasta ja tykkään tästä vanilja chia-puddingista esimerkiksi yksinkertaisesti banskun ja liotettujen cashewpähkinöiden kanssa. Ihan jokapäiväiseksi valinnaksi Alpron Soya Vanilla ei ihan sovi, sillä siinä on suht paljon sokeria sataa grammaa kohden. Mutta vaikkapa viikonlopun vähän herkumman aamupalan kylkeen käy ihanasti kyllä! Ohje on mitoitettu niin, että nautit tästä annoksesta vaikka kaksi kertaa tai toisella kerralla jos vanukasta jää, voi myös heittää sitä blenderiin smoothien sekaan. Toimii sielläkin kivasti!



VANILJA CHIA -VANUKAS

400g Alpro Soya Vanilla -juomaa
50g chiansiemeniä

päälle esimerkiksi pähkinöitä, hedelmiä tai marjoja + esimerkiksi kaakaonibsejä tai mehiläisen siitepölyä

Laita chiansiemenet turpoamaan yöksi jääkaappiin nesteen kanssa. Sekoittele vanukasta alkuun muutamaan kertaan, jotta siemenet turpoavat tasaisesti nesteessä. 



XOXO

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.