KODIN LEMPPARIT

11. helmikuuta 2017


En osaa luokitella mun sisustustyyliä oikein mihinkään lokeroon, vaan tykkään erilaisista elementeistä, kunhan ne vain toimivat yhdessä. Selkeästi on myös sisustustyylejä joista en niin tykkää ja mielessä on kirkkaana millaista omassa kodissa on oltava, jotta siellä viihtyy ja tietyllä tavalla olen tosi ehdoton kodin suhteen. En oikeastaan tykkää seurata sisustustrendejä ja harvemmin ne miellyttävätkään omaa silmää. Haluan kodin olevan sellainen kaunis, lämmin ja kutsuva, pehmoinen turvasatama maailmalta. 

Rakastan valkoista valkoista ja valkoista. Harmaan eri sävyt kulkevat valkoisen kanssa käsikädessä. Kodikkuutta kotiin tuo pehmeät tekstiilit, joita on runsaasti. Vaikka asunto on vuokrakoti, on se muovaantunut oman näköiseksi ja tärkeäksi paikaksi. Paljon on sellaista mitä muuttaisin ja mistä en tykkää lainkaan, kuten esimerkiksi lattian sävy ja ikuisuus inhokki on puun väriset kammottavat ikkunanpielet... Kuitenkin sisustuksella ja pienellä pintoien fiksaamisella on saatu aikaan kodikkuutta. Jokaisella on varmasti omassa kodissa ne lempparipaikat ja esineet, mulla niitä on paljon ja oikeastaan en hanki kotiin mitään mistä ei tulisi uusi lempparijuttu. Kuitenkin muutamia erityisen rakkaita juttuja kodista löytyy, tässä niistä muutamia!

x Valkoinen puinen sohvapöytä arkku. Se on vaan musta tosi kaunis ja tuo sellaista kodikkuutta sisustukseen. Parasta arkkupöydässä on, että se on alusta loppuun käsityötä.

x Muhkea tyynymeri. Rakastan pehmeitä tekstiilejä!

x Valkoiset muotokynttilät ja Iittalan aaltovati, sekä pieni Pentikin sydämen muotoinen kippo, jonka olen saanut siskolta jokin joulu sitten lahjaksi Tykkään ripauksesta hopeaa maustamaan valkoista sisustusta.

x Lasinen vitriini sisältöineen. Rakastan kauniita astioita ja laseja, ne on kiva pitää esillä eikä sulloa kaappiin piiloon. Erityisen kaunista on, kynttilän valo, tai tunnelmavalot heijastuvat lasiseinäiseen vitriiniin iltaisin. Vaikka lasinen vitriini on hieman haastava pitää koirataloudessa puhtaana, en silti luopuisi siitä!

x Leikkokukat erilaisissa asetelmissa. En ole erityisemmin viherkasvejen ystävä, mutta kimppu kauniita leikkokukkia piristää aina päivää ja niitä tulee usein ostettua viikonlopuksi.

x Keittiö, koska se on avonainen olohuoneeseen ja muuhun asuntoon, erityisesti tykkään vaaleasta ilmeestä, vaikkei se olekkaan täydellinen hieman jo kellertävine keittiönkaappien ovineen. Ehkä se siksi on niin kiva, koska keittiötä on pienesti laitettu itse minimibudjetilla mieleisempään suuntaan. Esimerkiksi välitilan laatat on maalattu laattamaalilla valkoiseksi, kaapiston alla kulkevat listat on myös maalattu ja tasoihin fiksattu dcfixillä uusi kauniimpi pinta. Keittiössä esillä olevat esineet ovat myös rakkaita.

x Keittiön ehdottomia tämän hetken lemppareita on Balmuirin keittiöpyyhe ja blenderi -nurkkaus. Blenderi on kovalla käytöllä päivittäin, joten sen pitää olla riittävän kaunis esillä pidettäväksi. 

x Lampaantaljat ja viltit. Ihan vaan siksi, että ne pehmentävät ihanasti sisustusta ja pörröinen fiilis miellyttää silmää ja on kutsuva. Täällä taljatkin saa olla esillä ympäri vuoden!

x Sänky ja sängynpääty. Oman sängyn pitää olla pehmeä ja kutsuva, sellainen minne tekee mieli pujahtaa raikkaiden lakanoiden väliin ja jota kaipaa kun on reissussa.

Mitkä on sun kodin lempparijuttuja?

XOXO

2 kommenttia

  1. Vitsit tuo Ikean? vitriini näyttää kivalta täynnä kauniita laseja. Meilläkin oli joskus tuossa käytössä, mutta nyt kolme vuotta kököttänyt milloin missäkin nurkassa. Välillä tekee mieli hankkiutua kokonaan eroon siitä, mutta ei sit kuitenkaan raaski. Ehkäpä, jos sen täyttäisi laseilla niinkuin sinä olet tehnyt, hmm. :) Kaunista viikonloppua! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi ❤️ Joo, vitriini on ikean! Kokeile ihmeessä täyttää vitriini kauniilla laseilla ja astioilla, se on tosi kivan näköinen! Ihanaa viikonloppua myös sinulle! :)

      Poista

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.