YSTÄVÄNPÄIVÄN NUTELLA-RULLA

13. helmikuuta 2017

Huomenna juhlitaan ystävyyttä ja on ihana päivä hemmotella rakkaita erityisellä tavalla. Jos rakastat Nutellaa (kuka ei?), yllätä tärkeimpäsi tällä herkulla! Nutella-rulla on superhelppo ja nopea valmistaa, etkä tarvitse tähän montaa tuntia aikaa, tai erikoisia raaka-aineita.



Miten sä aijot hemmotella rakkaitasi huomenna? Vaikka ihaninta ja parasta on ehdottomasti arjessa huomioiminen, silti jokainen tarvitsee silloin tällöin sellaisen spessumman hetken ja tunteen että susta todella välitetään. Jokainen ansaitsee kuulla silloin tällöin lauseen "minä rakastan sinua".

Muistakaa huomenna siis ihan extrasti teidän elämän ihania ihmisiä ja kertokaa, että tykkäätte! Ystävyys on yksi elämän tärkeimmistä voimavaroista ja toivoisi jokaisella olevan edes yksi sydänystävä. Oli se sitten perheenjäsen, oma tyttö -tai poikaystävä, vuosia -tai vasta vain hetken rinnallasi kulkenut hyvä ja rakas tyyppi. Jokainen sydän ansaitsee ystävyyden!

Ihanaa ystävän päivää kaikille jo etukäteen, erityisesti mun omille rakkaille! ♥ l o v e  y o u ! ♥ 

NUTELLA-RULLA

Pohja

4 kananmunaa
1 dl sokeria
1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
1/2 dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

Täyte ja kuorrutus

2dl vispikermaa
200g tuorejuustoa
n. 5rkl Nutellaa

Lisäksi aprikoosihilloa

Vatkaa sokeri ja huoneenlämpöiset kananmunat vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään, ja lisää vaahdon joukkoon nuolijalla varovasti käännellen. Paista pohja leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä n. 8 min 225c.

Anna pohjan hieman jäähtyä ja ota toinen leivinpaperi, aseta se pöydälle ja ripottele paperin pinnalle sokeria. Kumoa pohja leivinpaperin päälle. Irroita varovasti leivinpaperista ja peittele pohja esimerkiksi keittiöliinalla, jotta se ei pääse kuivahtamaan ja näin ollen halkeilemaan rullatessa! 

Levitä jäähtyneelle pohjalle ensin kerros aprikoosihillo ja seuraavaksi noin puolet Nutella-täytteestä. (täyte valmistetaan seuraavasti; vaahdota kerma ja yhdistä muut raaka-aineet keskenää.)

Rullaa pohja leivinpaperin avulla, kuorruta haluamallasi tavalla lopulla Nutella-täytteellä ja koristele esimerkiksi suklaarouheella ja macaron -leivoksilla!






"Being able to find someone you click with so naturally is the best feeling ever. You feel like you’ve been best friends you’re whole life, it feels like you’re coming home. You’re so comfortable with them. Maybe that’s what a soulmate is. Not someone who shares every single thing in common
with you, but someone who feels like home."   

XOXO

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.