Inspiroivan Linda Lomelinon @linda_lomelino reseptiä mukaillen toteutettu black forest cake sulaa suussa. Muhkeiden tummien kakkukerroksien välissä on reilusti mascarponevaahtoa ja kirsikoita juuri sopivasti. Päällä kerros suklaaganachea, suklaalastua ja lisää suloisia kirsikoita.
Black forest cake (18cm)
Pohja:
50g voita
3dl vehnäjauhoja
1dl tummaa kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
1tl soodaa
ripaus suolaa
2,5dl sokeria
1 suuri kananmuna
1,5dl maitoa
1dl kiehuvaa vettä
Mascasponetäyte:
250g mascarponea
2dl tomusokeria
3dl kuohukermaa
Väliin:
Tuoreita kirsikoita paloina tai rommiin säilöttyjä kirsikoita 90g
Suklaaganache:
50g tummaasuklaata
1/4dl kermaa
1tl voita
Päälle:
n.80g Maitosuklaa rouhetta
Tuoreita kirsikoita
Ohjeet toteutukseen ja alkuperäisen reseptin upeine Lindan kuvineen löydät TÄÄLTÄ ♥
XOXO
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.