CHRISTMAS MAGIC

27. joulukuuta 2016


Joulun taikaa on..

Yhteinen aika perheen kanssa, kotikotona koko perhe kasassa ♥ Metsästä haettu aito kuusi ja sen tuoksu.. Kuusen koristelu. Tänä vuonna kuusi sai päälleen valkeita ja hopeisia koristeita. Pehmeät ja kovat kauniisiin lahjakääreisiin paketoidut paketit kuusen juurella. Lahjojen antaminen rakkaille. Joulun eka konvehtirasia ja sieltä napattu lempisuklaa.
Aattoaamun pehmeä riisipuuro kanelilla ja sokerilla kuorutettuna joulupiirrettyjen pyöriessä telkkarissa. Glögin ja piparitaikinan maistelu.. Joulukakku koristamassa kauniisti katettua joulupöytää. Tänä vuonna se oli aivan ihana tuplasuklaa nakedcake! Aatonaaton illan perinteinen juustolautanen perheen kesken jaettuna. Piparkakku aurajuustolla.. Peittoon kääriytyminen leivinuunin hohkaessa lämpöä ja kun vaan saa olla. Lahjaksi saadut somat villasukat. Hassuttelu siskon kanssa.


Kaikista parasta kuitenkin joulussa on lämpö sydämessä, kun tajuaa että mulla tosiaan on ne maailman ihanimmat ystävät ja perhe! Myös ihania paketteja kuoriutui aattoiltana kääreistään ja jouluruokaa on nyt syötä moneen kertaan ähkyyn saakka. Taas jaksaa vuoden odottaa joulua. Oikeastaan nyt on jo kiva laittaa joulu pakettiin odottamaan ensi vuotta.


Toivottavasti myös sun joulu oli ihana!

XOXO

4 kommenttia

 1. Kiva, että kakkupohjaohjeestani oli iloa, herkullisen näköinen kakku :) Ja todella kaunis, jouluinen kattaus <3 Ihanaa vuodenvaihdetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy käyttää tätä sinun pohjaasi useammankin ehdottomasti! :) Oi kiitos! ♥ Sinulle myös upeaa vuodenvaihdetta! :)

   Poista
 2. OMG Mikä kakku!!! Näyttää niin hyvältä! Ja miten upea kattaus!

  VastaaPoista

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.