ABOUT ME

27. joulukuuta 2016
Mikä Sweet Bites?

Blogin takaa löydät pian kolmekymppisen positiivisen, elämänjanoisen ja unelmoivan naisen Keski-suomesta. Olen toivoton esteetikko  -  kauneus on elinehtoni. Näen sitä luonnossa, ihmisissä ja elämässä kaikkineen. Rakastan sisustamista, herkkuhetkiä ja hyvää ruokaa, lasillista shampanjaa, kokkaamista, leipomista ja luontoa. 

Arjen pienet kauniit hetket tekevät elämästä kauniin!

Blogi siksi, että sen kautta voin nivoa yhteen intohimoni valokuvaamiseen, sisustamiseen, ruokaan ja arkipäiväisiin, sekä juhlaviinkin kauniisiin hetkiin, joita rakastan taltioida. Blogin ja Instagramtilini  avulla saan kanavan jonka kautta voin purkaa inspiraatiotani ja tallentaa muistoja, sekä mm. reseptejä.

Työskentelen sisällöntuottajana ja social media managerin työssä leipomoalalla, sekä olen 2018 vuoden Voimaruoka Brändilähettiläs.

Autan mielelläni myös sinua ja yritystäsi luomaan reseptejä, ruokastailauksessa tai vaikka  tuotekuvauksessa - ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle sopivalla tavalla uutta sisältöä markkinointiisi!Toivon, että vieraillessasi blogissani saat inspiroivan ja positiivisen hetken päivääsi, sekä uusia ideoita. Toivottavasti viihdyt ja tulet uudelleen! Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain, koski asiasi blogiyhteistyötä, oli sinulla sitten kysyttävää, ideoita tai ehdotuksia! Kuuntelen mielelläni!

→ sweetbitesblogg@gmail.com ←Love, Miia


Kaikki kuvat ovat itse ottamiani, ellen toisin mainitse. Ethän kopio kuviani ilman lupaani.

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.