49m² LÄMPÖÄ

30. joulukuuta 2016


Pieni koti, mutta sitäkin lämpöisemmät 49m². Kaksi huonetta, avomallinen keittiö, kylppäri pienellä saunalla ja terassi. Vaatehuone, sekä pieni aidattu takapiha koirille, Bellalle ja Moskulle. Kodin värimaailma on rauhallinen ja puhdas, sisustuksesta löytyy valkoista ja harmaata. Valkoista nahkaa, lasia ja ripaus hopeaa. Paljon pehmeitä ja pörröisiä tekstiilejä ja suuri sohva. Rento, eikä liian kliininen. Kuitenkin haluan kodin olevan selkeä, yhtenäinen ja kaunis. Koti on varmasti kaikille se tärkein paikka maailmassa, joten eikö siitä silloin kannata tehdä sellainen jota rakastaa, eikä tyytyä vähempään? 

Tähän ainakin itse olen pyrkinyt kun sisustusvalintoja on mietitty, että se olisi juuri sellainen oman näköinen pieni oma kotikolo, jonne on aina ihana palata. Varmasti on paljonkin juttuja, ainakin muutamia mitä haluaisin täällä muuttaa, mutta tuleeko sisustus koskaan täysin valmiiksi? Musta ainakin tuntuu, että kun yksi paikka on valmis, keksin uusia, välillä vähän villejäkin visioita ja hankintoja mitä on vaan aivan pakko saada! Kaiken kaikkiaan tämä on koti, pienistä vioistaan ja pienuudestaan huolimatta. Sijaintia muuttaisin oitis jos se olisi mahdollista juuri nyt, mutta tällä mennään vielä jokin aika.


Kodin ehdottomia lempipaikkojani on makuuhuone ja sängyn tekstiilit ovat tärkeässä roolisssa. Kuvassa olevat uudet joululahjaksi saadut lakanat ovat tällähetkellä ehkä yksi kivoimmista jutuista kotona, ne on vaan niin nätit ja tuntuu ihoa vasten hyvältä. Lakanoihin tekisi mieli pujahtaa aina kun on mahdollista, ja haha, niin usein tuleekin tehtyä. Lakanat ovat H&M home- mallistoa ja vaikka H&M home-lakanat ovat melko edullisia, niin kokemuksesta voin sanoa, että myös hintaansa nähden laadukkaita ja kestävät käyttöä ja pesukertoja todella hyvin! Pussilakanassa on metallisiset nepparit helmassa, jotka on muuten aika kätevät ja pitävät peiton siellä lakanan sisällä hyvin. Tuplapeiton lakanasetissä tuli mukana myös kaksi tyynyliinaa. Nämä lakanat löydät TÄÄLTÄ.  "Pussilakanasetti tiiviisti kudottua ohutta puuvillachambraytä, Lankanumero 40, lankatiheys 190. 100% puuvillaa." -H&MSeuraava lakanahankinta kun tulee ajankohtaiseksi, tulee ne varmasti olemaan pellavaa, mutta vielä en ole tehnyt päätöstä minkä merkin lakanat valitsisin. Balmuirit olisivan aivan ihanat ja sellaiset joista kovasti haaveilen. Onko teillä kokemuksia pellavalakanoista, jotka olisivat laadukkaat ja hintansa arvoiset? 
  Tässä pieni ripaus kotifiilistä, myöhemmin luvassa lisää!   Ihanaa perjantai-iltaa! XOXO  
2 kommenttia

  1. Oh my! Miten kaunis blogi sinulla! <3 Myöskin aivan ihana tunnelma tässä postauksessa! Sänky on ehdottomasti minunkin lempipaikka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos aivan todella paljon ihanasta kommentista, piristi kovasti iltaani! ♥ ♥ Sänky on kyllä paras! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.