HELLO 2017

31. joulukuuta 2016


Vuodelta 2017 toivon uusia mahdollisuuksia ja sitä että saan tehdä sitä mistä oikeasti pidän. On viimein aika ottaa askel uusia suunnitelmia kohti, joita olen koko tämän vuoden haudutellut päässä. Opetellut paljon uutta, onnistunut ja inspiroitunut,  mutta silti usein olen halunnut vaan heittää pyyhkeen kehään. Enää en halua jännityksen antaa vaikuttaa unelmiini, vaan menen rohkeasti kohti niitä, vaikka sitten pikkuhiljaa. Mä voin tehdä ihan mitä ikinä itse haluan! Monen monta kertaa olen elämäni aikana ollut siinä tilanteessa, että olen huomannut tekeväni sellaisia asioita joka ei oikeasti olekkaan se mun juttu. Uusien asioiden kokeileminen on oikeasti ihan okei ja silloin saat tietää mikä on sitä ominta itseä. 
Viime vuosi on antanut paljon ja ollut todella ihana, mutta on myös ajoittain ollut hyvin raskas. Toivon ja uskon saavani vuodelta 2017 paljon parempaa, sillä voin nyt paremmin kuin aikoihin. Olen opetellut pitämään huolen minusta itsestä muiden lisäksi. En enää päästä sellaisia ihmisiä mun elämään, ketkä yrittävät vain hyötyä minusta tai tuottavat negatiivista energiaa ympärilleen, sellaisia, keneen ei voi oikeasti luottaa. Kun on keskittynyt vain niihin oikeisiin asioihin, on huomannut paljon tarkemmin ja lähemmin että kuinka paljon mulla onkaan elämässä niitä hyviä, ihania ihmisiä. On paljon helpompi tykätä itsestäkin kun ei ole ylimääräistä painolastia harteilla.Vuonna 2017 aijon matkustella, tehdä lyhyitä reissuja ja niitä pidempiäkin. Haluan nähdä Islannin ja talvisen suomen Lapin, mennä huskysafarille ja nukkua lasikattoisessa iglussa. Viettää pidennettyjä viikonloppuja ainakin Tallinnassa ja Tukholmassa. Opettelen tekemään mirror glaze-kiilteisiä kakkuja ja kehittyä leipurina lisää Tehdä kymmeniä kakkuja. Leipoa. Paljon. Paneutua valokuvaukseen entistä enemmän. Reissata kauniissa saaristossa ja yöpyä kaislakattoisessa boathousessa. Uida meressä. Muuttaa yksi pieni navetta asuintilaksi, minun ja siskon yhteinen projekti, jossa tulee olemaan valkoinen sohva ja paljon pehmeitä tekstiilejä.

Viettää ennenkaikkea onnellisia hetkiä rakkaimpien kanssa. Nauraa kippurassa ja itkeä. Olla empaattinen ja huolehtiva. Kiukutella jos siltä tuntuu. Olla onnellinen. Olla minä.

Upeaa uuttavuotta, tehdään siitä ihana! XOXO

2 kommenttia

 1. Tuo itsestä huolta pitäminen ja "myrkyllisten" ihmissuhteiden karsiminen on oman henkisen hyvinvoinnin takia älyttömän tärkeää. Itsekin sen on tajunnut vasta viime vuosina, mutta elämänlaatu on parantunut paljon, kun tavoite on miellyttää vain itseä, ei muita. Elämän parhaita oivalluksia. :)

  Ihanaa uutta vuotta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet niin oikeassa, kiitos kommentista Selja! :) Kiitos ja ihanaa uuttavuotta myös sinne!♥

   Poista

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.