KEVÄÄN KEHYSTRENDIT - INSTRUMENTARIUM

20. huhtikuuta 2018

Kaupallinen yhteistyö Instrumentarium

IBA Pre-partyilla päästiin tuttuun tapaan Instrun pisteellä ihastelemaan ja mallailemaan kevään silmä -ja aurinkolasi valikoimaa ja muutamia suosikkeja sieltä osuikin silmään - tietenkin klassisia linjoja ja sopivasti särmää!Ihana lasivitriini pisteellä ihastutti jälleen - se on vain niin suloinen ja piti tällä kertaa sisällään nipun upeita aurinkolaseja! Muutenkin lasivalikoima oli tänä vuonna pisteellä ihanan laaja ja sieltä löytyikin kuohuvan siemailun lomassa yhdet jos toisetkin suosikit.

Harkitsen juuri hankkivani toisetkin silmälasit nykyisten Jimmy Choon -lasien kaveriksi ja Instrumentariumin pisteeltä sainkin uusia ideoita ja haaveen laseista läpikuultavilla tai tosi vaaleilla kehyksillä.

Olen ihaillut läpikuultavia kehyksiä jo aijemminkin, mutta nyt päädyin kokeilmaan niitä ja oikeasti ne ovatkin tosi kivan näköiset, ihanan ilmavat!Läpikuultavat kehykset on helppo yhdistää asuun kuin asuun, ihan kuin mustatkin, mutta keveämmällä ilmeellä. Keveys ja vaaleus onkin selkeästi oma uusi suosikki tälle keväälle ja tulevalle kesälle! Käy säkin kurkkaamassa omat suosikkisi Instrumentariumin sivuilta ja jos läpikuultavuus ja vaaleat sävyt sykähdyttävät, niin tsekkaa esimerkiksi Chloen -mallisto! Millaiset ovat sun suosikki aurinko -tai silmälasit tänä vuonna?

Video / Jere Viinikka
Kuva 1 / Eetu Järvi

Lähetä kommentti

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.