2 X HEMMOTTELEVAA ITSE TEHTYÄ KUORINTAA KASVOILLE JA HUULILLE

25. huhtikuuta 2018Rakastan kosmetiikassa hennon vaniljan, suklaan ja hunajan tuoksua - silloin hemmottelu alkaa jo hajuaistin kautta kun levität tuotetta iholle. Kehittelin Voimaruoalle kaksi reseptiä ihanaan DIY kosmetiikkaan ja jaan ne nyt myös teidän kanssanne, niin ihania näistä tuli!

Runsaasti E-vitamiinia sisältävä kaakaovoi on mitä ihanin tuote ihonhoitoon vaikka ihan sellaisenaankin, sillä kaakaovoi palanen sulaa ihon lämmöstä ja sitä voi sipaista vaikka herkälle silmänympärysiholle kosteuttamaan ja hoitamaan. Kaakaovoi kosteuttaa tehokkaasti, lievittää ihon ärsytystä ja on hyväksi ikääntyvälle iholle. Kaakaovoi edesauttaa myös ihon omaa kollageenituotantoa runsaan E-vitamiinipitoisuuden ansiosta!

En ennen oikeastaan ole innostunut tällaisesta DIY ihonhoidosta, mutta nyt kun olen totutellut viimeisen vuoden aikana luonnonkosmetiikkaan enemmissä määrin, niin tällainen kosmetiikka tuntuu täysin luonnolliselta ja ihan parhaalta vaihtoehdolta muutenkin! Kumpa saisin näiden purnukoiden tuoksut  sinne teillekkin nuuhkuteltavaksi Voimaruoan silkkinen Luomu Kookosöljy puolestaan on monelle varmasti tuttu tuote keittiönkin ulkopuolella ja tiedätte sen lukuisista käyttömahdollisuuksista niin keittiössä, kuin kauneuden hoidossakin. Voimaruoan Kookosöljy on ihana siitäkin, että siinä on hieman miedompi tuoksu, kuin monissa muissa. Jotenkin yleensä vieroksun hieman kookosöljyn tuoksua, vaikka kookoksesta muuten tykkäänkin, mutta tässä tuoksu ei ole ollenkaan häiritsevä ja sekoitettuna muihin tuoksuihin se häviää entisestään.

Tällä kertaa ihanasta kaakaovoista, hunajasta ja kookosöljystä syntyi Kaakaovoi-hunaja huulikuorinta jolla voi kuoria huulien ihon huoletta ylimääräisistä kemikaaleista ja samalla saaden suupielet makeaksi. Kuorinnan jälkeen huulet jäävät ihanan kosteutetuiksi, eikä tarvitse lisätä erikseen huulurasvaa.


Kasvojen ihoa ajatellen valmistin kookosöljystä, kahvinpuruista ja vaniljasta suloisen kuorinnan, jota voi tietenkin käyttää myös muualla iholla. Tämä kuorinta kosteuttaa myös ihanasti!

Valmista nämä kaksi hemmottelua kauniisiin purkkeihin ja muista vaikka äitiä pian lähestyvänä äitienpäivänä HEMMOTTELEVA KAAKAOVOI - HUNAJA HUULIKUORINTA2tl Voimaruoka Luomu Kookosöljyä
noin 3tl Voimaruoka Kaakaovoita
1tl luomu hunajaa
7rkl sokeria


Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja anna jäähtyä hieman. Sekoita joukkoon kookosöljy, hunaja ja sokeri. Sekoita huolellisesti ja annostele pieniin purnukoihin. Anna kuorinnan jähmettyä hiukan.

VANILJA-KAHVI KASVOKUORINTA5rkl Voimaruoka Luomu Kookosöljyä
2-3rkl kahvinpuruja
2rkl sokeria
1 vaniljatangon siemenetSekoita keskenään kookosöljy, kahvinpurut, sokeri ja vanilja. Annostele kauniiseen purnukkaan!Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.