HOME & STYLE DETAILS - MIHIN PANOSTAN?

9. huhtikuuta 2018


Mulla on tiettyjä asioita joihin haluan panostaa ja sellaisia ovat ehdottomasti mm. sisustus, laadukkaat astiat ja asusteet - kun säästää hieman ja satsaa laatuun kerralla, on se ehdottomasti sata kertaa fiksumpaa ja usein eettisempääkin, kuin ostaa paljon ja halvempaa, huono laatuista tavaraa yhden laadukkaamman sijaan. 

Laadukkaammat tuotteet on myös helpompi kierrättää tarvittaessa - ne eivät menetä niin helposti arvoaan, jos vain kohtelet niitä hyvin. Feikkituotteista ja kopioista tuskin tarvitsee sanoa mitään...

Kun teen suurempia hankintoja, tsekkaan usein ensin olisiko haluamaani juttua myytävänä hyvä kuntoisena second handina - aina ei tarvitse ostaa upouutta! 

Uskon, että yksi hyvä ja laadukas asuste tai vaate on parempi kuin kymmenen halpaa. Tosin ei hintakaan toki aina ole laadun tae, vaan kannattaa erilaisia vaihtoehtoja puntaroida huolella - tosiasia vain tässäkin usein on se, että ei laadukasta ja kestävää materiaalia saa halvalla.


Nuorempana olin tuhlari, joka joka kuu osti älyttömät vuoret parin euron vaatteita ja osa jäi täysin käyttämättömäksi. Nykyään harkitsen pitkään tarvitsenko oikeasti jotain ja tuottaako se mulle iloa ja kuinka pitkään?

Saan nautintoa huomattavasti enemmän yhdestä laadukkaasta ja harkitusta hankinnasta, kuin kymmenestä huonommasta. 


Millaisia fiiliksia ja ajatuksia sulla on tästä aiheesta? Toivotan täältä kivaa uutta viikkoa - toivottavasti siitä tulee ihana! 

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.