ENERGISOIVAT VIHERSHOTIT

27. maaliskuuta 2018


Testasin juuri ensimmäistä kertaa Voimaruoan mahtavaa kookosviinietikkaa vihershotteihin ja toimi ihan mielettömän hyvin raikkaassa drinkissä! Kookosvedestä fermentoimalla eli maitohappokäyttämällä valmistettu kookosviinietikka on ihan mieletön terveyspommi - se on hyväksi suolistolle ja muutenkin hyödyllinen ravintoaine kaikenkaikkiaan.

Olet varmasti joskus kuullut omenaviinietikan terveellisyydestä ja siitä kuinka jotkut juovat sitä veden kanssa aamuisin shotteina? 


Omenaviinietikan tapaan kookosviinietikka sopii myös vaikka juurikin aamuisin nautittavaksi buusteriksi kylmän veden kera, tai raikkaana shottina. Kun lisäät hunajaa juomaan, se optimoi terveysvaikutukset! Kookosviinietikasta voisi myös valmistaa esimerkiksi salaatinkastikkeita ja käyttää muutoinkin ruoanlaitossa.

Itse kokeilin lisätä kookosviinietikan viherjuomaan, jota voi ottaa aamuisin shottina piristämään ja buustaamaan ruuansulatusta. Siitä on myös hyötyä vastustuskyvyn lisäämiseen ja tasapainottamaan verensokeria!ENERGISOIVAT VIHERSHOTIT
     NELJÄLLE-KUUDELLE4rkl Voimaruoka Kookosviinietikkaa
kourallinen pinaattia
puolikas päärynä
pätkä kurkkua
kourallinen minttua
1tl luomu hunajaa
1 limen mehut
1dl sokeroimatonta omenamehua (esim. tuorepuristettua)
1/2dl kylmää vettä

Päälle 
ripaus Voimaruoka Hampunsiemeniä ja passionhedelmän lihaa.
Annostele kaikki ainekset blenderiin ja surauta raikkaaksi drinkiksi - tarjoa shottilaseista ja koristele hampunsiemenillä, sekä passionhedelmällä! 


Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.