SULOINEN JELLYKASVONAAMIO BUNNY MOON JA MUUTAMA MUU

29. maaliskuuta 2018

Jos seurasit viime viikolla menoa Instastoryn puolelta, niin varmaan huomasitkin, että olin Succes Story PR:n ja Tammer Tukun järjestämällä uuden ihanan sisustusbrändin, Fanni K:n lanseeraustilaisuudessa Vantaan Flamingossa. Voi miten ihana tilaisuus olikaan ja mieletön brunssi oli meille myös järjestetty! Fanni K:n lisäksi päästiin fiilistelemään Maku Kitchen Lifen ja Mustangin kevään uutuuksia huipun Jaakko Selinin johdolla. 

Samalla Helsingin reissulla pistäydyttiin Manskun Lushilla tuoksuttelemassa uutuuksia, koska valitettavasti Citycentterin myymälän avajaiset jäivät väliin viikonlopulta. Ihana, että saatiin tulla jo vähän etukäteen moikkaamaan!Lushilla saatiin Mariannen kanssa lämminhenkinen ja asiantunteva konsultaatio ihanalta ilopilleriltä Jasminelta ja päästiin testailemaan rauhoittavaa kosmetiikkaa kasvojen hoitoon. Vierailusta jäi tosi kiva ja rentoutunut fiilis, saatiin me pienet käsihieronnatkin samalla kun tuoksuteltiin Lushin ihania tuoksuja.

Sain Lushilta testiin muutamia purnukoita ja sieltä löytyikin uusin kosmetiikkaihastus, Bunny Moon jellykasvonaamio. Bunny Moon on tuoksultaan tosi paljon mun mieleen, sellainen makeahko ja lempeä - naamio sisältää mm. vaniljaa, hunajaa, samettikukkaa ja rauhoittavaa kamomillaa.


Bunny Moon on antibakteerinen ja kosteutta sitova, eikä sisällä kuorivia ainesosia - oikea hemmottelunaamio siis! Tämä jättää niin samettisen pehmeän ihon ja tykkään muutenkin tosi paljon tästä jellymäisestä koostumuksesta. Kuivahtaessaan tämä jättää iholle joustavan, "kelmumaisen" pinnan, ei siis sellaista kuivan korppuista fiilistä.

Jellynaamion lisäksi testiin pääsi mm. Dream Steam -höyrytabletti, Full Of Grace -kasvoseerumipala,  ja klassinen Ultrabland -voidemainen kasvojen puhdistusaine. Höyrytabletilla höyryttelin kasvot eilen ja se olikin ihan hauska ja rentouttava kokemus. 

VINKKI: Jäähtynyttä Dream Steam -höyryvettä voi käyttää kasvoveden tapaan - mitä ihanaa tuotteen monihyödyntämistä!


Seerumipala -Full Of Grace on ihan huippu, en kestä kuinka pehmeän ja ravitun tuntuiseksi tämä jättää ihon! En olisi uskonut ihan heti, että tähän palaan tykästyisin näin kovin. Tuoksu on sellainen kukkainen ja ehkä hieman yrittinen, eikä ihan omaan makuun sopiva, mutta tuoksu on tässä toissijainen juttu, koska tää todellakin toimii. Tekisi olla sipsuttamassa tätä koko ajan poskelle, haha.

Ja onhan tuo pieni hennon vaaleanpunainen pala tosi soma. Ja kuulemma tosi riittoisa myös!


Lämmin kiitos Lushilaiset ja spessukiitos ihanalle Jasminelle - nähdään taas! 

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.