LINERIT MERKKILAUKKUIHIN + VOITA LADURÈE MACARONS AVAIMENPERÄ/LAUKKUKORU

1. joulukuuta 2017

Ihanaa joulukuun ensimmäistä! Nän joulun kunniaksi julkaisen jokainen viikko jouluun saakka lahjaideoita ja vinkkejä - tässä tulee niistä ensimmäinen, joka on suunnattu erityisesti merkkilaukkuja rakastaville, etenkin niille, jotka haluavat suojata arvokkaat laukkunsa verhoilun tahriintumiselta!


Enni`s Collection on innovatiivinen yritys, jossa yrityksen perustaja ompelee itse merkkilaukkuihin linereita, joiden avulla laukut pysyvät puhtaina ja tavarat paremmin hallinnassa laukun sisällä - linerit ovat kauniita ja huolella suunniteltuja, sekä valmistettuja! Linerit Enni valmistaa käsityönä polyesterihuovasta ja huopa materiaalina tuo laukkuun myös ryhtiä.

Sisuslaukkuja on saatavilla valmiilla mitoilla Balmuirin laukkumalleista aina Guccin kautta Louis Vuittoniin, ja moniin muihin merkkeihin. Jos etsimääsi laukkumallia ei löydy listalta, kannattaa sitä kysyä Enniltä mittatilaustyönä!

Kun saan hankittua kauan haaveilemani Guccin Soho Disco Baggin, tilaan oitis siihen sopivan linerin Enniltä! LV:n Neverfulliin tai muuhun avonaiseen laukkuun lineri olisi muuten myös todella kätevä, vetoketjullisen sisälaukun avulla muuten niin avonaisesta laukusta saisi hieman turvallisemman käyttää kaupungin vilskeessä!


Mutta, nyt ihan lemppariasiaan! Enni`s Collection myy myös suoraan Ranskasta tilattuja Laduréen laukkukoruja ja avaimenperiä. Aika herkullisia, eikö? Syksyn 2017 -malli juhlistaa kauniissa sävyissä joulua ja siitä löytyy extrana suloinen pompom - kannattaa kurkata kaikki värit ja mallit, siellä on suloisia macarons laukkukoruja monessa sävyssä!


Omani on hopeanvärinen Macarons Baies Roses ja tästä samaisesta kaunokaisesta haluamme järjestää myös teille arvonnan! Avaimenperä toimitetaan suloisessa lahjarasiassa, joten se on myös ihana lahjana!

Arvontaan voit osallistua Instagramin puolella tästä päivästä alkaen aina 9.12 saakka! Onnea arvontaan <3

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.