


En näköjään meinaa päästä Lappi-teemasta mihinkään, mutta jatketaan tällä kertaa ruoka-aiheisella jutulla. Meillä saapui Lapista poronlihatilaus muutama viikko sitten. Se sisälsi mm. taivaallisen hyvää lämminsavu paistia - osa siitä jäi ruisleivän päälle sellaisenaan ja osasta tein ihania poro-ruisnappeja.
Nämä on superhelppo ja nopea tehdä, sopisi hyvin esimerkiksi tulevan itsenäisyyspäivän juhlapöydän herkuksi, tai hieman eteenpäin jo ajatellen joulua ja myös uuttavuottakin. Ihan parasta hyvän kuoharin kanssa!
PORO -RUISNAPIT
Linkosuon Aito Ruissipsejä
rucolaa
200g maustamatonta tuorejuustoa (luomu)
n. 100g lämminsavu poroa
puolikas suolakurkku
pieni puolikas punasipulia
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa
Pilko punasipuli ja suolakurkku pieneksi kuutioksi ja sekoita kulhossa tuorejuuston, sekä mausteiden kanssa sekaisin. Anna maustua muutama tunti jääkaapissa. Annostele porotahna ruissipseille ja pilko nappejen päälle rucolaa ja halutessasi suolakurkku ja punasipuli -kuutiota.
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.