YÖ LAPIN LUONNON SYLEILYSSÄ - LEVIN IGLUT

29. marraskuuta 2017


Viime viikolla koin jotain niin unohtumatonta ja ainutlaatuista, että sitä ei ihan vieläkään tajua. Pitkäaikainen haaveeni toteutui ja pääsin viettämään yön lasi-iglussa Utsuvaaran postikorttimaisissa maisemissa. 

Olen tosi onnellinen ja kiitollinen monesta asiasta joita päästiin Levin reissulla kokemaan, ja täytyy sanoa, että vierailu Levin Igluilla oli yksi tähän astisen elämäni parhaimmista ja maagisimmista kokemuksista!


Vierailumme kruunasi runsas lumipeite maassa ja puissa. Taivas oli pieneksi harmiksi koko reissun ajan aika utuinen, eikä Iglussakaan taivas juuri pilkahtanut tähtien, saati revontulien näkemiseksi. Ei se kuitenkaan haitannut ja seuraava vuorokausi meni onnellisissa fiiliksissä.

Majoituttiin Premium -iglussa jossa oli ihan loistava varustelu - kahvikoneesta moottorisoituihin sänkyihin! Siellä olisi pystynyt vaikka tekemään ruokaa: löytyi jääkaappi ja liesti, sekä kaunis astiasto! Iglu oli yllättävän tilava ja sänky oli sijoitettu aitiopaikalla, keskelle Iglua. Vaikka lunta oli aika runsaasti Iglun katolla kun saavuttiin, lämmitys laseissa hoiti lumen sulatuksen ja saatiin heti aamulla ihailla tunturin kaunista maisemaa parhaalta paikalta.


Palvelu Igluilla on ensiluokkaista ja saimme mm. säilyttää laukkujamme vastaanotossa sillä välin kun odottelimme Igluumme pääsyä. Saimme hyviä vinkkejä kuluttaa aikaa grillaamalla vaahtokarkkeja somassa kodassa ja käydä potkukelkkailemassa hieman kauempana.

Aika Igluissa kului tosi nopeasti ja siellä olisi viihtynyt paljonpaljon pidempäänkin, varsinkin valoisan aikaan. Vielä lähtiessämme pääsimme jacuzziin rentoutumaan ja nauttimaan maisemista. Miten taianomaisen kauniit maisemat lämpimästä kylvystä olikaan!


En haaveile juurikaan lämpimien maiden matkoista, kuten esimerkiksi Thaikun -matkasta (Balia ja Malediiveja lukuunottamatta), vaan juuri tällaisista kotimaan -ja pohjoismaiden ylellisistä,  arktisista, ainutlaatuisista kohteista. Tänne voisin joskus tulevaisuudessa tulla vaikka häämatkalle!

Myöhemmin lisää igluiluista ja sitä odotellessa kanattaa käydä tsekkaamassa Iglujen nettisivut: http://leviniglut.net/fi/

Lämmin kiitos Levin Iglut - teitte vierailustamme ikimuistoisen ja tulemme varmasti uudelleen <3


Yhteistyössä Levin Iglut - Golden Crown

2 kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.