ARCTIC LIGHT HOTEL

22. lokakuuta 2017

Kaupallisessa yhteistyössä Arctic Light Hotel

Lapin sydämestä, Rovaniemeltä löytyy neljän ja puolen tähden tasokas, todella kaunis Boutique hotelli Arctic Light Hotel. Hotelli on hieman mystinen ja sisustuksellisten yksityiskohtien runsaus on vaikuttavaa - tähän ei voi todellakaan muuta kuin ihastua päätä pahkaa!

Arctic Light Hotel on palkittu vuonna 2016 Suomen parhaaksi hotelliksi, ja se on myös valittu maailman 11. parhaaksi hotelliksi yhdessä Amerikan johtavassa matkailuun keskittyvässä lehdessä,  Travel+Leisuressa. Ennen kuin olin edes kuullut näistä huikeista valinnoista, olen halunnut päästä käymään täällä - ihanaa, että se haave toteutui nyt!

Vierailu oli aivan täydellinen - kaikki sujui ensiluokkaista palvelua myöten todella hyvin! Niin vastaanotossa, kuin hotellin ravintolassa palvelu oli aivan loistavaa, ja se jos mikä on (laadun lisäksi) tärkeä seikka ja saa tuntemaan olevansa tervetullut. Huono asiakaspalvelu on yksi sellaisista asioista joita todellakin kammoksun. 

Hotellin sisäpihalta löytyy asiakkaille ilmaisia parkkipaikkoja, joka nykyään on aika harvinaista, tästä tosi iso plussa! Hotelliin saapuminen oli siis tosi vaivatonta ja helppoa. 



Huoneeseen saavuttua taisin kiljaista onnesta - niin ihana se todellakin oli! Olin odottanu vierailulta paljon, mutta silti pääsimme yllättymään huoneen upeudesta. Saimme yllätykseksi upgradatun Arctic -huoneen, ja miten ihanasti se olikin ajateltu - upea yllätys!

Heti ensimmäiseksi katse kiinnittyi huoneen eteistilan valkoisen hohtavaan marmorilattiaan, seuraavaksi huomasin huoneen avaruuden ja aivan täydellisen, modernin sisustuksen, joka on saanut inspiraationsa arktisesta luonnosta ja valosta.  Huoneen upeat valaistusratkaisut toivat huoneeseen oman lisämausteensa! Peremmällä odotti yöpyjälle yksilöllinen tervehdys ja kasa suklaata - aika ihanaa, eikö?

Heti sisään päästessä pitikin jo päästä napsauttamaan sängynpäädyn upea valaistus päälle, jota olin kovasti ihaillut kuvissa jo aijemmin. Tähtitaivaan alle oli niin ihana käpertyä unille pitkän päivän jälkeen. Muhkea sänky oli ihan loistava (ja sai harkitsemaan uuden sängyn hankkimista kotiin), peitot ja tyynyt oikein hyvät, super pehmeistä ja iholla silkkisiltä tuntuvista liinavaatteista puhumattakaan!

Ja ainiin, huoneesta löytyi minibaari runsaalla valikoimalla, kahvikone ja Iittalan Taika -sarjan kahviastiasto, sekä viinilasit Sarpaneva teräsvadilla. Taikaa ja Marimekon designea näkyi myös brekulla - tämä oli ehkä se viimeinen silaus laadusta minun silmääni! Ihan loistavaa!



Tyylikkäästä kylppäristä löytyi sadetinsuihku ja yöpyjää oli muistettu Ritualsin suihku -ja ihonhoito tuotteilla. Pyyhkeet oliva tunnultaa laadukkaat ja paksut - en oikein tiedä mitä enempää voisikaan toivoa hotellihuoneen kylpy, sekä vessatilalta.

Yksi lempparijuttu Arctic Lightissa myös on kaiken muun kukkuraksi - hotelli on WWFn ystävä-yritys vuonna 2017!

Jääkarhu, eli Nanuk, on hotellin maskotti, ja Nanukin voi bongata mm. suihkuseinän kuvituksena, ulkoa hotellin edestä jättikokoisena hahmona, jonka vieressä komeili  "Give me ice, ICE baby-kyltti  ja myös sängyiltä löytyy pieni jääkarhu, jonka voi ostaa itselleen halutessaan vaikka muistoksi reissusta. Arctic Light Hotellin arvotkin ovat siis kohdallaan, ja sitä arvostan kovasti <3 

Illallistimme Arctic Boulevard -ravintolassa upeat menu kokonaisuudet uusine makuelämyksineen, sekä Sara La Fountainin kehittelemä aamupala oli myös niin omaa luokkaansa, että kerron näistä kahdesta myöhemmin lisää. En malta odottaa että pääsen kertomaan näistä teille tarkemmin - ole siis kuulolla!

Vaikka postaus on toteutettu yhteistyössä hotellin kanssa, mielipiteeni on täysin omani, niin kuin jokainen muukin kerta kun lähden toteuttamaan yhteistöitä. Tätä hotellikokemusta kuvaillessa ei vain sanat tahdo riittää, kuinka upea se on! Super vau!


Reissun kruunasi runsas ensilumi joka saatiin sopivasti matkalla, Rovaniemen ihanan rapsakka keli, upea tunnelmavalaistus ympäri hotellia, jota myös jouluvaloiksi kutsutaan (milloin saa kuorrutta kodin niillä?), ja matkalla tapahtunut pieni shoppailuhairahdus Balmuirilla. 

Suosittelen jokaista vierailemaan tässä hotellissa, elämys on aivan omaa luokkaansa - sun pitää päästä tänne!

Lämmin kiitos täydellisestä vieraanvaraisuudesta Arctic Light Hotel ja huippu henksu - tulen käymään varmasti uudelleen!

4 kommenttia

  1. Apua miten ihanan näköinen paikka!! Ja kuulostaakin tosi viihtyisältä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Siis niin ihana ja todellakin myös viihtyisä <3 Tuonne olisi voinut jäädä vaikka asumaan! <3

      Poista
  2. Ihanan näkönen paikka! Ei vitsit!😍😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkin kyllä tosi ihana, suosittelen käymään 😘😍

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.