LUSH - THE NAKED CHRISTMAS

19. lokakuuta 2017


Vitsit, en malttaisi odottaa lähestyvää perjantaita! Lähdetään aamusta kohti Rovaniemeä, yhdistetylle minilomalle ja työmatkalle. Perillä meitä odottaa jotain super ihanaa, ja sellaista jonne pääsystä olen haaveillut jo pitkään! Päivittelen reissusta kuvia Insta storiessin ja Instan puolelle @miiasaarin

Ihanaa piristystä ennen viikonloppua kuitenkin saapui jo eilen postin mukana - Lush lähetti ihanan yllätyksen - pienen paketin täynnä joulun kimallusta ja makeita tuoksuja! Tämä päivä on mennyt siis nuuhkien ja testaillen Lushin joulusesongin tuotteita, ah! 

Vieläkin vähän harmittaa kun en päässyt osallistumaan muutama viikonloppu sitten järjestettyyn The Great Naked Christmas -iltaan jonne ilokseni sain kutsun. Tulikin niin hyvä mieli, kun ihanat Lushilaiset muistivat aikaisella joulupaketilla ja pääsin testailemaan sesongin tuotteita <3

Lushin joulun tuotteet ovat tänä vuonna vegaanisia, säilöntäaineettomia ja kaikille nestemäisille tuotteille löytyy myös kiinteät pakkauksettomat versiot! Tiesitkö muuten, että kaikki kimalle Lushin tuotteissa on valmistettu merilevästä? Mulle tämä on kyllä ihan uusi tieto ja edelleen mietin hieman miten sen valmistus oikein tapahtuu - tämä kuitenkin tekee kaikista tuotteista täysin mikromuovittomia, joka on super juttu! Lushit ovat tuttuun tapaan tietenkin myös eläinkokeettomia.
Paketti oli täynnä joulukarkkia - näissä tuotteissa tuoksut ovat niin valloittavia! Ihanan makeita ja jänniä. Paketista paljastui Snow Fairy FunSnow Fairy suihkugeeliSnow Fairy Body ConditionerSugar Plum Fairy Lip ScrubOnce Upon A Time Vartalovoide, Cup O` Coffee kahvinaamio - josta olen aijemmin kirjoittanut TÄÄLLÄ ja lisäksi Snowman Suihkujelly, jonka näiden ihanuuksien lisäksi juuri ostin. 

Snow Fairy -tuotteet ovat Lushin yksi suosituimpia tuotteita, enkä todellakaan ihmettele miksi! Luulen, että nämä Snow Fairyt ovat Scrubee vartalovoin rinnalla oma kaikkien aikojen lemppari Lushilta! 

"Kimalteleva, hattaranpinkki, suloisen makea suihkugeeli pirteille ja raikkaille keijukaisille. Saatavilla rajoitetun ajan! Uskoimme, että tämä hattarantuoksuinen kimalteleva suihkugeeli olisi omiaan taikasauvaa heilutteleville pikku prinsessoille. Yllätyimme, kun karvaiset aikuiset miehetkin ihastuivat siihen. (He lähettävät jonkun muun ostamaan sitä, mutta kyllä me tiedämme!) Snow Fairy on suosikkituotteitamme ja siksi se on palannut! Hanki varastoosi, ennen kuin keiju liitelee takaisin kotikonnu" Lush

Snowman Jelly ja Sugar Plum Fairy huulikuorinta ovat myös niiiin ihanat että voisin nuuhkutella niitä loputtomiin <3 Once Upon A Timekaan ei todellakaan ole hullumpi!


En tiedä kumpi oli enemmän innoissaan tästä tuoksuvasta paketista, omistaja vai koira, sillä Mosku on sellainen karkkituoksujen ystävä ( :D ), että kun vähän raotin pakettia niin se aivan huumaantuneena odotti mitä paketista paljastuu ja oli valmiina lipomaan jokaista purnukkaa. Hölmö rakas. 


Tuotteet saatu Lush.fi

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.