SUDIO SWEDEN DESIGNKUULOKKEET (+ALENNUSKOODI!)

9. syyskuuta 2017Sain Sudio Swedeniltä testiin langattomat designkuulokkeet ja Regent -malliin vaihdettavat capselit valkoisella marmorikuosilla. Kuulokkeet oli pakattu aivan ihanaan, punaisin nauhoin somistettuun lahjalaatikkoon - pelkästään tästä kauniista paketista tulee iloiseksi ja ei pakettia raaskisi edes avata!

Sudion-kuulokkeet toistavat studiotason äänenlaatua ja kuulokkeiden design on todella kaunis! Kuulokkeet hyödyntävät bluetooth 4.1 teknologiaa ja kantavuus on jopa 10 metriä! Akunkesto on aktiivisessa tilassa yli 24h ja valmiustilassa 20 päivää.


Laadukkaat ja korkealaatuiset kuulokkeet voivat todellakin olla myös kauniit - kuulostaa aika hyvältä, eikö? Regent -kuulokkeisiin on mahdollista vaihtaa kuulokekuoria, joten ne toimivat myös asusteena erilaisilla lookeissa.

"Regent tarjoaa maailmanluokan äänenlaadun ja erottelukyvyn. Virheetön instrumentaalisten äänten ja kirkkauden tasapainotus, jossa musiikin elementit yhdistyvät täydellisesti ainutlaatuisen kuunteluelämyksen luomiseksi." -Sudio Sweden

Näin syksyn tullen liikunta palaa arkirutiineihin, ja mikä sen kivempaa kun on lenkille sekä salitreeniin upeat kuulokkeet, ja mikä parasta, ilman kaikenmaailman piuhoja ja johtosotkuja! Odotan kovasti että pääsen aloittamaan taas treenit ja saan seuraavan kerran ottaa kuulokkeet mukaan. Pitääkin alkaa kasaamaan uutta soittolistaa...


Ja hei, nyt sulla on mahdollisuus tilata omat Sudion kuulokkeet alennuksen kera! Koodilla SWEETBITES15 saat 15% alennuksen koko tilauksesta www.sudiosweden.com tilatessa - ilmainen pikatoimitus Suomeen! (Voimassa toistaiseksi)

Kaupallinen yhteistyö Sudio Sweden

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.