@FOODIN SUPERFOOD -ILTA

4. helmikuuta 2017


Muutama päivä sitten pääsimme bloggaajina inspiroitumaan ja tutustumaan ihanan paikallisen Foodinin tiloihin. Saatiin ihastuttavalta Foodinin Ainolta napakka tietopaketti ja päästiin koklailemaan raakasuklaan valmistusta, sekä tutustumaan Foodinin tuotantotiloihin. Kutsu superfood -iltaa tuli kuin tilauksesta, olin siitä tosi iloinen, koska kaipasinkin juuri nyt uutta inspistä kokeilla itselle uusia juttuja superfood puolelta!"Foodin on Jyväskyläläinen perheyritys, joka on maahantuonut ja valmistanut luomuelintarvikkeita jo vuodesta 2009. Valikoimassamme on lähes 200 eri raaka-ainetta aina vaikuttavimmista yrteistä proteiineihin ja viljoihin. Kaikki tuotteemme ja koko tuotantoketjumme ovat täysin gluteenittomia.

Toimintamme kulmakiviä ovat raaka-aineiden laatu, puhtaus, aitous, sekä eettisyys ja kestävä kehitys." - Foodin

Foodinissa mahtavaa on tietenkin heti kärjessä paikallisuus ja Foodinin pääkallopaikan löydätkin Jyväskylästä. Olen jo useamman vuoden kuluttanut superfoodeja ja yritys on sinänsä tuttu, mutta sain paljon uuttakin tietoa! Etenkin Foodinin tuotteiden puhtaus ja eettisyys ovat asioita joita arvotan, ja siksi heidän tuotteitaan käytänkin hyvillä mielin. Tuotteiden puhtaus on helppo aistia ja haistaa, ja toki maistaa.


"Vierailemme vuosittain viljelijöidemme ja tuottajiemme luona, sekä teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten tahojen kanssa.
Teemme yhteistyötä valikoitujen pienien viljelijäyhteisöjen kanssa tukeaksemme kestävää kehitystä ja ollaksemme varmoja tuotteiden alkuperästä, laadusta, sekä viljelijöiden ja ympäristön hyvinvoinnista. Pienet viljelijäyhteisöt tekevät yhdessä töitä, tukevat toinen toisiaan ja saavat sen kautta reilun korvauksen tekemästään työstä." - Foodin

Kotiin viemisiksi saatiin hyvän mielen lisäksi jokainen ihan superit goodie bagit, omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Mun kassiin sujahti purnukallinen kookosmannaa, viherjauhe -sekoitusta, pussukka mehiläisen siitepölyä, opti-msm:mää ja ihania luomu hapankirsikoita. Ja tietty meidän itse valmistamat raakasuklaa -herkut saatiin myös mukaan. Ainiin ja ihan huiput Foodinin omat raikkaat kangaskassit, oonkin kaivannut uutta vähän tilavampaa kauppakassia! Vielä extrakivana juttuna mainittakoon nuo suloiset paperipussit, joihin useimmat tuotteet on pakattu. Pussit ovat tosi miellyttävät ja sopii hyvin juuri näihin tuotteisiin. Kaikenkaikkiaan illasta jäi tosi mukavat ja rennot fiilikset! Kiitos siitä Foodin ja Aino! 

Onko Foodin sulle jo tuttujuttu?

Ihanaa viikonloppua, XOXO

Lähetä kommentti

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.