VOIMARUOKA WHOLEFOOD 360

11. tammikuuta 2017

 "360 wholefood sisältää aitoja ravintorikkaita ruokia jauhettuna; pähkinöitä, siemeniä, kookosta, kuituja ja yli 40% proteiinia" -Kuulostaa aika hyvältä, eikö?

Niin mä ainakin ajattelin kun eka kertaa avasin Voimaruoka vanilja superfood-sekoite pussin. Nenään ei pöllähtänyt ollenkaan sellainen esanssinen pöllähdys, niinkuin olen tottunut muissa protskuissa. Tuoksu on ihanan luonnollinen ja hyvä. Oikeastaan ennen Voimaruoka kokeilua olinkin niin kyllästynyt kaikkiin protskujauheisiin ja lisäravinteisiin, ja ajattelin että en enää halua litkiä proteiinejani, vaan otan ne aidosta oikeasta ruuasta jatkossa. Voimaruoka brändi kuitenkin herätti mun mielenkiinnon ja ostin pussin vaniljan makuista sekoitusta. Olin niin yllättynyt kuinka hyvää tää oikeasti on ja tykkään tuoksustakin!Vanilja on mauista mun ehdoton lemppari ja se tekee smoothiesta kuin smoothiesta ihanan kermaisen koostumukseltaan. Muita makuja löytyy kookos ja suklaa, ja olin huomaavinani että joitain uusia superfood-sekoituksiakin olisi tulossa, tai tullut markkinoille. Vanilja sopii ihan minkä tahansa maun kanssa, niin marjojen kuin hedelmienkin. Ja vihersmootheihin! Yleensä heitän blenderiin jauheen kanssa pari kourallista pakastemarjoja, jotain vihreää inkiväärin ja sitruunan kanssa, hedelmiä, kauraleseitä, chiansiemeniä tai kookosöljyä, pellavarouhetta, luonnonjogua tai kookosmaitoa... Mitä milloinkin sattuu kaapista löytymään tai tekee mieli! Kuitenkin aina tykkään laittaa marjat suoraan pakkasesta, tai käyttää esim banskun sen kautta, koska sellainen tosi kylmä ja raikas smoothie on parasta ikinä! Jauheet sisältävät ihanan määrän luonnon omia hyvää tekeviä aineita: manteli, kookosmaito, pellavan, auringonkukan, -ja seesaminsiemeniä, psylliumia, kurpitsansiemeniä, ravintohiivaa, steviaa ja heraproteiinia. Jauheella saa siis superhyvin täytettyä ruokaympyrää oikeaoppisesti. Se sisältää 30% hyviä rasvoja, 11% kuitua, 11% hiilareita, 7% mineraali -ja hivenaineita, sekä 40% proteiinia!

Sekoitus on siis täydellinen smoothiepohja, mutta sopii myös korvaamaan osan jauhoista leivonnassa, kun haluat proteiinirikkaimpia herkkuja. Okei, no mä en kyllä osaisi kuvitella leipovani täytekakkua superfoodeista, mutta esimerkiksi banskulettuihin ja prodepannariin sopisi varmasti tosi hyvin!

Tsekkaa resepti mun lemppari voimasmoothieen TÄÄLTÄ! Sieltä löydät myös pohdintaa hyvinvoinnista

XOXO


2 kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.