SITRUUNAINEN INKIVÄÄRI-VIHERSMOOTHIE

27. joulukuuta 2016

Ensimmäinen vihersmoothie joka maistuu oikeasti hyvälle on löytynyt! Sitruunalla ja inkiväärillä maustettu vihreä smoothie on ollut ihan lemppari viimeiset pari päivää ja tätä on kerran jos toisenkin surautettu blenderillä. Kaiken lisäksi super terveellinen, raikas ja hyvää tekevä, mulla ainakin tulee tästä hyvä mieli ja olo! 

Yleensä mun vihersmoothiet on olleet lähinnä myrkynvihreitä pahan makuisia sotkuja, mutta tämä on aika nätin väristäkin! Ja toimii varmasti hyvin myös maidottomana versiona, mutta itse en juuri välttele maitotuotteita, koska koen että ne sopii mulle ihan hyvin, niin tämä tehty jogurttiin. Jos jollain on muita hyviä vihersmoothie tipsejä, otetaan vastaan!Smoothiessa käytetty ihanaa Puhtikauraa!

"Puhtikaura on suomalaisen huippuosaamisen ja pitkän kehitystyön aikaansaannos. Puhtikaura-voimajuomajauhe esikypsennetään ekstruusion avulla normaalia korkeammassa lämpötilassa ja kovassa paineessa.Ekstruusion lopputuloksena syntyy täysin puhdas, superhieno puuterimainen täysjyväkaurajauhe, jossa on tallessa kaikki kauran parhaat ominaisuudet." - Puhtikaura

Sitruunainen inkivääri vihersmoothie

3,5 dl luonnon jogurttia
0,5 dl rasvatonta maitoa
iso nippu lehtikaalta
nippu sitruunamelissaa
1-2 sitruunan mehu
peukalonpään kokoinen pala inkivääriä x 2
4 rkl Puhtikaura-kaurapuuteria
(1 tl camu camu jauhetta)

Kaikki ainekset blenderiin ja sekaisin, nauti!

XOXO 

Lähetä kommentti

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.