KUSTAVI-VUOSNAINEN-NAUVO-TURKU-HANKO

7. heinäkuuta 2017


Kaksi yötä, kolme päivää ja 1200 kilometriä myöhemmin, väsyneenä, mutta niin onnellisena on jälleen todettava että kuinka rakastankaan merta ja saaristoa. Jo pienenä meidän perhe lomaili kesäisin meren äärellä, ja siitä olen näin aikuisena kiitollinen että äiti ja iskä on vieneet meidät sinne ja rakkaus mereen on säilynyt ja vain vahvistunut vuosien varrella. Meren kohina, sileät kalliot, simpukankuoret ja hiekka varpaiden välissä on ihan parasta. 


Kuten tavallista, tänäkin kesänä saaristoreissu oli se odotetuin juttu kesältä, päijänteellä mökkeilyn, kotikotona maalla vietetyn ajan, kukkapeltojen ja auringonlaskujen ohella. Eka pysäkki oli Kustavi ja siellä yövytyn yön jälkeen suunnattiin Vartsalon lossille ja käytiin kurkkaamassa Vuosnaisten meriasema. Syötiin superhyvät hodari ja burger-annokset ja jatkettiin matkaa kohti Nauvoa.


 Sunnuntaina oli aika synkkä ja pilvinen keli, mutta päätettiin kuitenkin lähteä ajelemaan ulkosaaristoon ja tarkoitus oli etsiä joku kiva telttapaikka, mutta kun sitä ei tuntunut Nauvosta löytyvän ja kello alkoi lähestyä yhdeksää, tuli pieni kermapylly-fiilis ja alettiin selaamaan Turun hotelli valikoimaa. Löydettiin vapaa huone Sokos hotel City Börssistä ja suunnattiin sinne. Hyvin nukutun yön, suihkun ja hotelli aamupalan jälkeen alkoi aurinkokin pilkistellä ja lähdettiin ajamaan Hankoon. Sinne kun päästiin aloin ymmärtää Hangon hehkutuksen paremmin, koska onhan se vaan sellainen paikka mikä pitää kokea. Aivan ihana. 


Hankoon on pakko päästä vielä tänä kesänä uudelleen - saariravintola jäi näkemättä, sekä ByPias:in popup myymälä ihanassa itasatamassa olisi ollut kiva kurkata, mutta se valitettavasti ei ollut auki koska oli maanantai. 

Kun Hanko oli koluttu Neljän tuulen tupaa myöten, käytiin vielä illallistamassa Stefan`s steak housessa. Sieltä ajettiin yötä vasten kotiin monta uutta muistoa rikkaampana. P.S: Joko kurkkasit fiiliksiä Kustavin Peterzenistä? Tunnelmia kaislakaton alta löytyy edellisestä POSTAUKSESTA <3

Lähetä kommentti

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.