DAVINES - VASTUULLISTA KAMPAAMOLAATUA HIUKSILLE + ARVONTA!

9. heinäkuuta 2017


Sain jokin aika sitten testiin Davinesin ihania hiustenhoito -ja muotoilutuotteita. Olin jo aijemmin tutustunut Davinesiin kouluaikoina - olen siis opiskellut aikoinaan itseni hiusmuotoilijaksi. Jostain kumman syystä sen jälkeen tämä merkki on painunut unholaan, mutta nyt ilokseni löysin Davinesin uudelleen! Ihastuin näihin tuotteisiin ihan ensi nuuhkaisulla ja käyttökokemuksien perusteella voin todellakin suositella Davinesia. Kaikenlisäksi purkin ja purnukat on tosi suloisia, plus esimerksi tuollaista neliskanttista hoitoaine purkkia voi käyttää jopa elintarvike käytössä turvallisesti uudelleen kun sen on tyhjentänyt ja pessyt!


 Davines on jo vuonna 1983 perustettu Italiainen perheyritys, joka valmistaa Parmassa kampaamolaatua ekologisesti ja laadukkaasti. Davines hyvittää hiilijalanjälkeä istuttamalla puita ja yritys tukee paikallisia pienviljelijöitä käyttämällä heidän satoaan. Tuotteiden valmistamiseen käytetään myös vain uusiutuvaa energiaa ja pakkausmuovia purkeissa käytetään 30% vähemmän kuin aijemmin. TÄSTÄ linkistä voit katsoa Davinesia myyvät kampaamot kätevästi!
Sain testiin hiuslaadulleni sopivat Love smoothing shampoon sekä hoitoaineen, OI-All-in-One Milk hoitosuihkeen, tuuheuttavan merisuolasuihkeen, Momo Potion hiuksiin jätettävän hoitoaineen ja vahvan hiuslakan. Kaikkineen tuotteet ovat olleet todella toimivia ja rakastan näiden kaikkien tuoksuja! Aijon käyttää ehdottomasti Davinesia jatkossakin ja heivata erään ylihinnoitellun, suuren kampaamotuote brändin, joka ei vastuudellisuudellaan loista.

LOVE SMOOTHING SHAMPOO + HOITOAINE

Hoitava ja silottava tuotesarja. Sen lisäksi että purkit on supersuloiset ja tuoksu on ihana, Love -sarja toimii todella hyvin omaan pitkään, paksuun ja hieman kuivahkoon hiukseen!

OI-ALL-IN-ONE MILK HOITOSUIHKE

Tätä tuotetta rakastan! Tässä on sellainen jännä, mutta hyvä tuoksu: ensi nuuhkaisulla tämä tuoksu tuo jotenkin mieleen ranta puusaunan. En oikein osaa sanoa tarkalleen että mikä tästä tuleva tuoksumuisto on, mutta tykkään tästä todella paljon! Hoitosuihke hoitaa, selvittää ja kosteuttaa. Tuote sisältää myös lämpösuojan. 

TUUHEUTTAVA MERISUOLASUIHKE

Vaikka oma tukka ei varsinaisesti tuuheutta kaipaakkaan, niin tällä saa kivasti rakennetta hiukseen ja helpottaa liukkaiden hiusten käsittelyä. Tuoksu tässä on niin ihana myös, sellainen hennon vaniljainen! 

MOMO POTION HIUKSIIN JÄTETTÄVÄ HOITOAINE

Tästäkin pidän tosi paljon. Tuote on todella riittoisa ja kosteuttava - sopii erityisesti kuiville hiuksille täydellisesti!

VAHVA HIUSLAKKA 

Tässä on sama tuoksu kuin merisuolasuihkeessa, eli ihana! Hei ja tää oikeasti antaa voimakasta tukea hiuksiin! Yleensä en käytä juurikaan lakkoja tai muotoilutuotteita, mutta tällä lakalla ponnari pysyy ojennuksessa ja saa kaivattua lisävolyymia. Olen jäänyt jopa vähän koukkuun tähän hiuslakkaan, tuoksullakin saattaa olla oma osuutensa asiaan.. Tuote sisältää kosteussuojan.

Nyt sulla on loistava mahdollisuus päästä kokeilemaan ekologista kampaamolaatua: sain ilokseni arvottavaksi teille ihanille hiuksia hellivän kolmikon - Love smoothing shampoo+hoitoaine ja oman lempparini, OI-All-in-One Milk hoitosuihkeen!

Arvontaan voit osallistua instagramin puolella, ohjeet uusimman ig kuvan alla! EDIT. jossei sulla ole ig tiliä voit osallistua myös kommentoimalla tähän postaukseen+jättämällä sähköpostiosoitteesi!

Arvonta päättyy 29.7 klo 12. Onnea arvontaan! <3

Lämmin kiitos Face Helsinki!

ARVOTTU!

*Arvonnan sponsoiroi Face Helsinki

3 kommenttia

 1. Ihania tuotteita!
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 2. haluaisin kokeilla =) mervik75@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanalta vaikuttavia tuotteita!! Näitä olisi mukava päästä testailemaan. :-)
  julia.hakkanen@hotmail.com

  VastaaPoista

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.