VUODEN 2017 SISUSTUSHAAVEITA

8. tammikuuta 2017

Jostain syystä jo pidemmän aikaan täällä on vaivannut krooninen sisustuskuume. -Ei siitä ole kauaakaan tosin kun mietin, että nyt ei vähään aikaan tarvitse ostaa kotiin mitään, koti on nyt hyvä näin. Kuitenkin muutamien kuukausien aikana mieleen on tulvinut ihan hirveästi kaikkia juttuja joita haluan tämän vuoden aikana hankkia. Niitä joita olen ihastellut kaupoissa ja mieltä kutkuttaisi, jos kuitenkin hankkisin... Vilkas mielikuvitus ei helpota tätä tilannetta, saan milloin mitäkin päähänpistoksia jotka olisi mielellään toteutettava ja heti. Onneksi olen iän myötä oppinut hillitsemään mieltäni ja enää en hanki mitää turhaa. Tai ainakin harkitsen hyvin pitkään hankintojani ja sitä että kyllästynkö niihin, vai rakastanko niitä vuositolkulla eteenpäin. Se on myös syy, miksi panostan laadukkaisiin ja vaikkakin vähän hintavampiin tuotteisiin ja tyydyn vähempään. Tarkoitan, ei siis ylimääräistä rojua ympäri asuntoa.

Ehkä se oman kotipesän sisustus ei loppujenlopuksi tulekkaan koskaan täysin valmiiksi ja tarvitseekokaan? Mä ainakin tykkään rakentaa pesää. -Ja onneksi kaikkea haaveilemaansa ei tarvitse saada ja haaveileminen ei maksa mitään. ♥ 

Haavelistalta löytyy 1. Pentikin hopeoitu poro tai porokynttelikkö. tässä on sellainen haave ja hankinta jota olen niin kauan halunnut kaunistamaan kotia, että tämän tai pari näitä aijon takuuvarmasti hankkia. Seuraavana hankintalistalla olisi uusia 2. koristetyynyjä sohvalle ja sängylle. Harmaita ja valkoisia. Ja villinäkorttina haaveilen hennon roosan sävyisistä tyynyistä maanläheisten värejen kaveriksi. Näitäkin aijon hankkia tai käynnistää DIY tyynyprojektin lähiaikoina! 3. Uusi vaaleampi sohvaryhmä. Haluaisin Kivik sarjan sohvan tai edes kuvassa näkyvän divaanin (jep, en tiedä minne sen edes laittaisin) Jokatapauksessa sohvaryhmä kaipaisi pikkuhiljaa päivittämistä, vaikka ennestäänkin meillä on melkein täydellinen sohva. Silti mielessä pyörii vaaleampi yksilö. Tämä haave ei välttämättä toteudu vielä tänäkään vuonna, mutta haaveillahan saa. Lisää perushankintoja, 4. pitkät kevyet valkoiset verhot nykyisten hopeisien verhojen tilalle, jokaisen huoneen ikkunaan ja hopeisia lyhtyjä, isompi ja pienempi. Pentikin supersomat 5. karamelli keittiövälineet. 6. Balmuirin kid mohair viltti on yksi ikuisuushaaveista!
Okei, lisää lakanoita. Haaveilen ihanista pellavalakanoista. 7. Ikea Brimnes sängynrunko, tai vastaava. Tuommoinen ihana sänkylaatikko, jossa olisi vetolaatikot rungossa, tästä saisi lisää toivomaani säilytystilaa kätevästi! 8. Yleiskone helpottamaan leivontaprojekteja! Kuvassa oleva Kitchenaid on vaan niin kaunis. Lisää 9. Arabian KoKo kupposia, valkoisia ja suloisia hennon vaaleanpunaisia. Sekä muita astiatäydennyksiä. Ja siis tämä!: 10. Rustiikkinen rouhea vanha penkki, pieni, taikka pitkä ja kapea, ruokapöydän toiselle puolen ja siihen valkeita lampaantaljoja päälle. Viimeiseksi 11. pellavaisia servettejä ja servettirenkaat!

Siinähän niitä olisi ja varmasti ei mene kauan että keksin taas lisää haaveiltavaa. haha. Onneksi haaveilu on ilmaista ja kivaa. Jokunen haave voi myös siinä sivussa toteutua. Muista säkin fiilistellä ja haaveilla!

Oliko joku näistä myös sun haavelistalla? Kivaa alkavaa uutta viikkoa! XOXO

4 kommenttia

 1. Kerro jos löydät nuo vaaleanpunaset Koko kipot jostain halvalla, haluun kanssa nuo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kerron! ❤ Tuurissa olisi ollut edullisia mutta vaan valkoisia. Noi pinksut on ihanat!

   Poista
 2. Voih mitä kaikkia ihania! Tuo Kitchenaid olisi niin mahtava. Kyllähän mulla on yleiskone, mutta ei katseenkestävä. Tuota ihanuutta kehtaisi pitää pöydällä, jolloin sitä tulisi enemmän käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, tosi kaunis vempele! ❤ mulla ei ole vielä yleiskonetta lainkaan ja tämä ihanuus kyllä tekisi mieli kovasti hankkia!

   Poista

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.