KARAMELLISOIDUT PÄHKINÄT JA JUUSTOTARJOTIN

10. maaliskuuta 2018

Kivaa lauantaita ihanat! Vielä ehtii viikonlopun kunniaksi koota juustolautasen illan herkutteluita varten ja valmistaa nopean lisukkeen joka sopii juustojen kanssa täydellisesti - karamellisoidut pähkinät!


Sain Magissolta hetki sitten testiin heidän upeita keittiövälineitään: ihanan Maria Kivijärven suunnitteleman juustoveitsen, Balance-voiveitsen, kakkulapion, sekä sitruspuristemen, jonka muotoilu taas on Simon Stevensin käsialaa. 

Miten upeaa muotoilua, rakastan näitä jokaista! Design on yksinkertaisen kaunista ja yksi ihan huippujuttu on esimerksi Balance-voiveitsessä se, että sen voi asettaa pöydälle niin, ettei se suttaa pöytää. Magisson tuotteet sopivat moderniin ja skandinaaviseen sisustukseen täydellisesti elegantin muotoilunsa ja materiaaliensa puolesta, eikä niitä tarvitse piilottaa kaappeihin, vaan niitä tekee mieli pitää esillä. Etenkin sitruspuristin on upea katseenvangitsia keittiössä!

Kekseliäs kakkulapio, jota olinkin jo kauan ihaillut, piti myös ottaa ehdottomasti heti testiin - katsokaa nyt kuinka kaunis se on! Tässä muuten on tosi kivaa myös se, että kun tällä ottaa palasen kakusta, on se joka kerta saman kokoinen.


Tällä kertaa juustolautaselle valikoitui jokin Pirkan valmis kokoelma juustoja, koska en osannut päättää mitä juustoja haluaisin. Nyt täytyy myöntää, että ei ehkä se paras valinta; nää ei oikein sykähdyttänyt. Oli lautasella myös pehmeää vuohenjuustoa, joka on kuitenkin ihan lemppari ja levittyi pienille merisuolaisille kekseille ihanasta uudella voiveitsellä! Voiveitsestä onkin tullut ehdoton suosikki näistä tuotteista, vaikka kaikki muutkin on tosi ihania.


Yleensä juustotarjottimelle lempijuustoja on Juustoportin Brändy-pähkinä ja Vuohen Gr, sekä Valion Salaneuvos juustot - ei ehkä tälläkään kertaa olisi pitänyt luopua näistä hyviksi havaituista... 

Juustojen kaveriksi kokosin lautaselle tuoreita marjoja, tummia viinirypäleitä ja ihanan makean suolaisia pähkinöitä. Myös pieni mutakakku pääsi tarjoiluihin mukaan!
KARAMELLISOIDUT PÄHKINÄTn. 80g valitsemiasi pähkinöitä
1rkl voita
1rkl sokeriaSulata pannulla voi ja lisää sokeri. Kun voi-sokeriseos on karamellisoitunut ja on paahteisen ruskeaa, ota pannu pois levyltä ja lisää joukkoon pähkinät. Sekoita pähkinät seokseen ja jäähdytä hieman välillä sekoittaen, etteivät kaikki pähkinät takerru toisiinsa!


Nyt kannattaa muuten olla kuulolla, sillä pian on tulossa instan puolelle aivan ihana arvonta, jonka järjestän yhdessä Magisson kanssa! Nyt saat toivoa minkä näistä ihanista keittiövälineistä haluaisit arvottavan? 

Kuulen mielelläni mikä näistä olisi juuri sun mieleen Kaupallinenyhteistyö Magisso

2 kommenttia

  1. Minäkin söin eilen tuota Pirkan juustokokoelmaa, mutta en kyllä saanut sitä näyttämään noin herkulliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olipas hauska yhteensattuma! Sinulla on aina niin piristävät kommentit, kiitos taas jälleen ihana❤️

      Poista

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.