ARJEN LUKSUSTA

6. maaliskuuta 2018


Mikä sulle on arjen luksusta? 

Mulle se tarkoittaa esimerkiksi arkena tehtyä kasvohoitoa kotona, raikkaat lempi lakanat sängyssä ja vaikka se, että kotikeittiössä saa tehtyä kupillisen cappuccinoa tai latte machiattoa - pitäisi ostaa vielä jotain ihanaa vaniljan makuista makusiirappia kahvin joukkoon! Ostin nimittäin juuri viime perjantaina vähän käytetyn Nespresson Lattissima One kahvikoneen, ja siis mikä tuuri kävikään kun saatiin juuri tuo mun haaveilema kone hyvään hintaan. Se on kyllä tosi nätti ja kätevä!

Iloitsen aamulenkeistä koirien kanssa ja siitä, kun toinen koirista käpertyy unikippuralle sohvalle viereen iltaisin. Kaunis sisustus ja hyvä, laadukas ruoka päivittäin saa mut myös hyvälle tuulelle! Arjenkin päivissä on niin paljon kaikkia ihania juttuja, joista pitää muistaa olla kiitollinen <3


Tuoreet leikkokukat ja esimerkiksi kauniit astiat on myös sitä ihanaa arkea joka on mulle tärkeää - miksei jokaisesta päivästä, siitä arkisestakin voisi tehdä pienillä jutuilla sellaista, josta iloitsee aidosti? 

Jokaisella tietenkin on huonoja päiviä myös, mutta pääsääntöisesti omalla asenteella pystyy vaikuttamaan paljoon. Jos miettii vaikka kodin sisustusta tai asustevalintoja, miksei kerralla panosta sellaiseen, josta oikeasti pidät ja mikä tärkeintä, hankkimasi asia kestää aikaa ja miellyttää pitkään. 

Itse ainakin mielummin säästän vaikka pidempään, jotta saan hankittua kahdesta sen laadukkaamman asian, koska tiedän, että se tulee olemaan vuosi kaudet hyvä. Etenkin juuri tämä on sitä arjen luksusta, sillä saan asioista joihin tykkään satsata, iloa päivittäin!


Ihanaa ja nautinnollista iltaa just sulle!

2 kommenttia

 1. Ihania kuvia ja ihan sika hieno toi Nespresso, en oo koskaan nähny tollasia mut nyt mäkin haluan sellasen :'D

  http://www.lily.fi/blogit/janita-johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janita! ❤️ Hahaa, toi on kyllä todella ihana ja kätevä laite :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.