KEUNE CARE - TALVIHIUSTEN PELASTUS

16. helmikuuta 2018


Sain testiin PR - toimistolta Keunen Care Satin Oil -linjan tuotteita. En vielä ole ehtinyt testata näitä montaakaan kertaa, mutta sen verran kuitenkin, että ajattelin kertoa teille nyt fiiliksiä näistä! Mulla on testissä Care Satin Oil shampoo, hoitoaine, hiuksiin jätettävä Oil Milk ja Care Keratin Smooth 2 Phase Spray. 

Ensi fiilikset tuotteista oli tietenkin tuotteiden kaunis ja ajaton design. Valkoinen toimii aina! Ihan ensiksi nuuhkuttelin tuotteet läpi, näitä oli alusta alkaen kiva lähteä testailemaan, sillä tuoksu tuotteissa on mukava, joskin aika hento kuitenkin. 

Okei, ihan ensiksi pakko myöntää, että kun eka kertaa shampoopesun jälkeen laitoin hoitoaineen päähän, niin tuoksu siinä on jotenkin koirashampoinen. Tai ainakin meidän Bella ja Mosku pestään juuri tämän tuoksuisella. Ehkä se on vain tuotteen mieto tuoksu, en oikein tiedä. Shampoossa tätä fiilistä ei kuitenkaan tullut, eikä hiuksiin jätettävissä. Päin vastoin, Oil Milkissä ja keratinsuihkeessa on miellyttävä tuoksu. Vaikka pestävästä hoitoaineesta ei tullutkaan mun lemppari, niin näitä supsuttelen hiuksiin mielelläni!


Keune Care -tuotteet sisältävät ainutlaatuista mineraaliyhdistettä, joka koostuu viidestä mineraalista: piioksidista, magnesiumista, raudasta, kuparista ja sinkistä. Kinnusen sivuilla kerrotaan, että hiuksiin ja hiuspohjaan voi imeytyä vain pieni määrä mineraaleja yhdellä kertaa ja tästä syystä parhaat tulokset saadaan pitkäjänteisellä hoidolla. Tämä ehkä vastaa siihen kysymykseen, kun pohdin, että  miksi hoitotulos näin muutaman testikerran jälkeen ei ole ollut ihan paras mahdollinen, vaan hiukset ovat tuntuneet hiukan kuivilta. Kysymys voi olla myös kuivasta talvi-ilmasta myöskin, mutta testailen mielenkiinnolla näitä kuitenkin kärsivällisesti lisää.


Öljyjä sisältävä ravitseva maitomainen Oil Milk on tästä nelikosta mun suosikki ja hyvänä kakkosena tulee keratinsuihke plus shampoo! 

Onko Keune sulle jo tuttu? Jos ei, suosittelen lämpimästi testaamaan - tästä laajasta ammattilaistuotesarjasta löytyy varmasti jokaiselle sopivat tuotteet! Kaikki tuotelinjat löytyvät  tämän linkin takaa.


Rentouttavaa viikonloppua!

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.