VUODEN 2017 PARHAAT

12. tammikuuta 2018

Vaikka vuosi on jo vaihtunut hyvän aikaa sitten, on kiva kerrata mitä kaikkea viime vuosi piti sisällään. Myös sellaistakin näköjään, mitä en edes muistanut ollenkaan, ennen kuin selailin viime vuoden kuvia. Näitä selatessa tulee myös vähän "apua" -fiilis kun katselee vanhoja kuvia ja muutenkin blogin alkutaipaletta. Kuitenkin olen tosi iloinen, että olen nyt oppimisen kautta löytänyt oman suuntani tämän blogin suhteen! Osa tavotteista jäi saavuttamatta muissa jutuissa, mutta tässä koen vahvoja onnistumisen fiiliksiä lähes päivittäin. Innolla odotan jo tämän vuoden uusia juttuja ja kehittymistä kuvaajana ja kirjoittajana!

Kaikkineen 2017 oli antoisa ja toi niin paljon kaikkea kivaa ja uutta mukanaan! Viime vuotta on edes vaikea mahduttaa sanoiksi blogin sivuille, sillä varmasti paljon kivoja ja onnellisia asioita jää tästäkin sanomatta, mutta niin myös muutamia pettymyksiä ja silmien avautumista.

Paljon enemmän kuitenkin hyvää ja kaikki rakkaiden kanssa vietetyt yhteiset hetket jäävät elämään  mieleen ihaniksi muistoiksi.
KEVÄT
1.
Tässä vaiheessa olin juuri laittanut blogin pystyyn, tai oikeasti alkanut panostaa siihen. Ei ollut vielä tällöin aavistustakaan millainen vuosi tuleekaan olemaan. Kevät piti sisällään mm. yhteistyön, jossa toteutin Keski-suomen rakennusmessujen yhteistyöbloggaajana keväisen, raikkaan kattauksen yhdessä Pentikin kanssa. Kattauksessa käytin Kallio -sarjaa, johon ihastuin hurjasti silloin. 

Tein myös mm. tämän Tropical juustokakun ja monia muita, kuten tämän  söpön Mignon juustokakun vaahtokarkkikastikkeella!

2.
Helmikuussa JKL blogit ja paikallinen Foodin järjestivät tosi kivan superfood-illan, jossa tutustuttiin Foodiniin lähemmin ja päästiin valmistamaan raaka-suklaata.
Muuta kivaa koettiin myös, mm. Tom Of Finlandin leffapressi, risteily Viking Gracella, viikonloppu Helsingissä siskon kanssa: shoppailua, hyvää ruokaa ja Indiedays Inspiration Day Kattilahallissa. (IBA2017 gaala jäi väliin väsyneiden ja rakkoistan jalkojen takia ja jäin syömään sushia hotelliin :D) Taisipa keväällä olla myös Häämessut joissa poikkesin! 

3.
Keväällä syntyi myös ensimmäinen kummilapseni. Kummipoikani Noel putkahti maailmaan vähän perässä, alkukesästä. Juuri silloin, kun olin järkännyt parhaalle ystävälleni pienet babyshowerit - Noel halusi selvästi jo mukaan juhlintaan <3 Muutoinkin kevät oli odotusten aikaa ja erilaiset tunteet valtasivat mielen, olihan parhaasta ystävästäni tulossa äiti ensimmäisen kerran!

KESÄ
1.
Viime kesästä ihanimmaksi jutuksi nostan ehdottomasti Turun saaristossa ja Hangossa tehdyn kesälomareissun - silloin yövyttiin mm. ihanassa Boat Housessa Kustavin Peterzenissä ja nautittiin kauniista kesäillasta meren äärellä, tunnelmallisessa satamassa ilman kiirettä minnekkään. Tästä jutusta kuulin myöhemmin kivaa palautetta yllättävältäkin taholta, että postaus on auttanut löytämään tämän ihanan paikan ja olivatkin virailleet kesän aikana idyllisessä Peterzenissä - tämä jos mikä on parasta palautetta! 

2.
Kesään mahtui myös lukuisia kauniita kesäiltoja Keski-suomessa, lohen loimutusta illan hämärtyessä ja kauniita auringonlaskuja. JALON kutsuvierastilaisuus eräänä lämpimänä elokuisena iltana, ja Noelin niin herkät ja kauniit ristiäiset, joita en varmasti unohda ikinä. <3 Mahtui mukaan  Kauppakeskus Sepän kutsuvierastilaisuus myös.SYKSY
1.
Syksyllä kokkailtiin paljon ihania ruokia kotona, kuten tätä uutta lempparia - Voissa paistettua lohta, valkoviinikastiketta ja tortelloneja fenkolin ja kesäkurpitsan kanssa. Tätä tuli tehtyä useamman kerran kotona, niin maalla, kuin ystävällekkin vauva-arjen keskellä. 

2.
Alkusyksystä saatiin terassi viimeinkin sisustettua ja huono-onniset terassikalusteet saapuivat. Ne on kyllä aika kivat, nyt kun viimein ovat ehjänä perillä. Vähän odotan jo kevättä ja sitä, että saan kalusteet taas paikoilleen!

3.
Loppusyksystä ikimuistoinen reissu Rovaniemelle ja päästiin tutustumaan upeaan Arctic Light Hotelliin (josta tuli heittämällä yksi lemppari hotelleistani), samalla reissulla käytiin ihanassa Oulun Lapland Hotelsissa.TALVI 

1.
Talven kohokohtia oli ikimuoistoinen Levin reissu siskon kanssa, ensimmäinen lento ikinä, igluilu (joka oli monen vuoden haave) huskysafari ja Taigo poron pusuttelu! Höyryävän lämpöinen jacuzzi hetki luminietosten keskellä. Kaiken kukkuraksi sain todella mielenkiintoisen ja ihan huippu työtarjouksen täysin yllättäen, johon tartuin innolla!

2.
Joulu oli myös ihana, vaikka jotenkin en tänä vuonna saanut sellaista kunnon joulun tuntua jostain syystä ollenkaan. Keski-suomessakin oli jo joulun aikaan ihanat luminietokset, joista ollaan nautittu Bellan ja Moskun kanssa ihan superisti!
Uusi vuosi otettiin vastaan ihan parhaalla porukalla kokkaillen ja paljuillen - aika hyvä sinetti 2017 vuodelle.

2 kommenttia

 1. Siun blogi on kyl täynnä niin ihania ja inspiroivia kuvia! ^.^

  Terkuin, Sami-Petteri
  http://www.samipetteri.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sami-Petteri, tosi ihana viesti! Kiitos ☺️😘

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.