TAIANOMAINEN AAMUPALA LEVIN IGLUILLA

7. tammikuuta 2018


"Tekisi myös hieman mieli ihanaa Iglujen aamupalaa, etenkin on kaipuu sellaista rauhaa ja seesteisyyttä, mikä Igluilla vierailulla koettiin. Aamiainen oli niin rauhoittava - vain muutama muu asiakas meidän lisäksi ja hämyinen, kaunis lokaatio. Sellainen super rauhallinen fiilis, mitä ei monessa paikkaa koe. Kannattaa käydä kokemassa kyllä tuo taianomainen tunnelma."

"Erilaiset leikkeleetkin oli rullattu viimeisen päälle kauniisti esille. Voi huoh oikeasti, miten tuollaiset pienetkin jutut ovat ihan piste iin päälle. Niin ihanaa asiakkaan huomioimista parhaimmillaan tuo kaunis esillepano!" - Näin kirjoitin jo eiliseen postaukseen.


Igluilla tosiaan oli niin ihana tunnelma ihan kaikkineen, joten näitä iglupostauksia tulette saamaan vielä muutaman. Joko kyllästyttää? 

Aamiainen tarjottiin  Iglujen vastaanoton ja ravintolan yhteydessä, varsinaisen ravintolatilan alakerrassa. Keskellä rakennusta on kaunis katseenvangitsija: kuparikupuinen "takka" (vai mikähän tämä tulisija lienee oikealta nimeltää, tietääkö joku?) joka loimusi tunnelmallisesti illallisen aikaan, sekä jo aamiaisella. Se toi ihanan lämpöisen fiiliksen ja sopii todella hyvin rakennuksen sisustusvalintoihin. Kupari sointuu myös niin kauniisti konjakinruskeiden tuolien kanssa yhteen!


Aamupala oli kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvä ja mm. aterimet oli asetettu tyyliin sopivalla tavalla  pahkoihin. Pöydät oli katettu vielä vähän unista aamiaisen syöjää varten valmiiksi niin näteiksi ja tunnelmavalot ikkuinoissa toivat ihanaa tunnelmaa - erityinen tunnelma onkin se, minkä nostaisin tästä aamiaisesta erityisesti esille ja laadukas ruoka tulee heti hyvänä kakkosena perässä! Olisipa ihana päästä tuonne takaisin <3


Muuten, aika söpöt nuo purnukat, joihin erillaiset teelaadut on aseteltu tarjolle. Oonkin nyt muutaman kuukauden aikana harjoitellut lämpimien juomien juomista. Eilen hain jopa vaniljaisen latten - kahvi onkin oikeastaan aika hyvää!

Kivaa uuden viikon alkua!

5 kommenttia

 1. Nyt on pakko laittaa iso kiitos ja kehut, sillä niin hienoja postauksia ja kuvia olette ystäväsi kanssa tehneet/ottaneet! Olin mieheni kanssa igluilla samaan aikaan, mutta ette varmaan meitä huomanneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marita ja kiitos valtavan ilahduttavasta viestistä! <3 Näitä postauksia on ollut todella ilo tehdä, ja mielellään kerromme eteenpäin niin upeasta paikasta kuin Iglut ovat! Hei oliko niin, että juttelimme pienen hetken Iglujen vastaanotossa kun saavuimme? :)

   Poista
  2. Joo taisi olla niin! Hassua - ja illallisella oltiin samaan aikaan. Te olette joissakin mun kuvissa taustalla ...:)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.