TAMMIKUUN TÄYDELLISET

28. tammikuuta 2018


♡ Lumiset puut ja kenkien alla narskuva lumi. Siis nyt et lumi sula vielä... En halua. Jotenkin kevät jo vähän kutkuttelee mielessä pienesti, mutta en silti haluaisi yhtään luopua lumikinoksista ja pienestä pakkasesta ihan vielä. Onneksi on vasta pian helmikuun alku.

♡ Se, kun iskä vei mua ja siskoa pienelle kuvausrundille maalla ja jaksoi pysähdellä milloin mihinkin pikkutiellä - ihan vaan siksi, että saatiin napattua täydellisistä lumipuista muutama kuva. Tähän lisään myös äidin kanssa vietetyn pullahetken ja maailman parhaat solmu -ja vaniljapullat.


♡Bataattiranskikset ja turkkijoguun tehty avocado-korianterikastike! Mieluiten sweet chili kanapullien kanssa. Rakastan kastikkeita ja dippejä, ja tästä saan kuulla jatkuvasti, haha. Avocado-korianterikastike on uusi, testimielessä taijottu dippi kanalihapullien ja bataattiranskalaisten kanssa, ja jessus miten hyvää se on. Ja vielä terveellinen, freshi vaihtoehto! Tästä tulossa reseptiä myöhemmin. Muutenkin oon viimeisen kuukauden ollut ihan hulluna bataattiin ja korianteriin!

♡ Kunnon pakkanen ja terassilla tuuletetut petivaatteet!


♡ Uudet mielenkiintoiset suunnitelmat tälle vuodelle. Oon niin innoissani ja en malttaisi olla kertomatta uusista haasteista, iiih! Palaan tähän heti helmikuun alussa! Viime viikolla juhlistettiin uutisia maailman parhaalla thaikkuruolla.

♡ Mun maailman parhaat ystävät, jotka jaksaa aina supporttaa mua ja on aidosti onnellisia mun puolesta. En voisi olla kiitollisempi.  


♡ Työt, joista olen todella onnellinen ja nautin. Kuun alussa pääsin mukaan ihan oikean videomainoksen kuvauksiin, jossa sain tehtäväkseni sommitella ja stailata. Pääsin myös ottamaan nettisivu -ja tuotekuva matskua ekaa kertaa ihan oikeassa "studiossa". Kuvattiin siis Elosen uutta mainosta telkkariin, se esitettiin Keski-suomen alueella telkkarissa jokin aika sitten ekaa kertaa. Sen voi nähdä vielä muutaman viikon Maikkarilla Putouksen mainostauolla.  

♡ Kaikki se kiitos, jota oon saanut. Sekä se luottamuksen, mitä on saanut usealta taholta omalle tekemiselle. Se on niin paras tunne ikinä!


♡ Mahdollisuus levätä. Järjestin kuvaukset ja sun muut niin, että pidin juuri pienen parin viikon "loman"  ja en miettinyt mitään, ja hoidin  vain ihan pakolliset työjutut. Lepäsin ja liikuin. Keskityin vaan itseeni. Se teki todella hyvää ja jokaisen pitäisi muistaa pitää arjen pyörteessä sellaista oikeaa lomaa silloin tällöin. Huomasin, että nyt on mennyt pidempään vähän liian lujaa, eikä mieli ole oikein ehtinyt mukaan kunnolla uusiin haasteisiin. Sitä on vaan tuuttannut menemään töitä hirveää kyytiä. 

♡ Haaveilu ja tulevaisuudesta unelmointi! Tää on kyllä best oli mikä aika vuodesta vaan <3

2 kommenttia

  1. Talvi on tänä vuonna näyttänyt kyllä ihan niitä parhaimpia puoliaan!♥ Lumiset maisemat & pakkaset sais kestää ainakin maaliskuulle asti! Vielä kun saisi vähän aurinkoa niin olisi ihan parasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin samaa mieltä :) Aurinkoa tosiaan kun vielä saisi! Kivaa uutta viikkoa Katja <3

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.