PATYKA - KOSMETIIKKATUOTTEIDEN KUNINGATAR

25. marraskuuta 2017

Olin todella innoissani kun sain Jolie Organicilta testattavaksi kehuttua Pariisilaista luksusmerkkiä - Patykaa. Olin lukenut näistä kovasti hyvää, mutta silti en oikein tiennyt mitä odottaa. Millaisia tuoksuja, tuotteiden tehoa ja pakkauksia.Nyt on pakko sanoa että olen todella vaikuttunut. Rakastan näiden tuotteiden tuoksua yli kaiken ja pakkaukset ovat tyylikkään eleettömät. Tuoksu on hieman jopa parfyymimainen, mutta todella hienostunut - aamuista ja illoista on tullut päivän kohokohtia näiden ihanuuksien ansiosta!

Tuotteiden tehosta en vielä voi antaa täydellistä arviota, koska olen ehtinyt käyttää näitä vain hetken, mutta ainakin kasvojen iho on ihanan pehmeä ja kuulas näiden jälkeen.Olen testaillut Antioksidanttiseerumia, Kirkastavaa silmänympärysgeeliä, Antioksidanttivoidetta ja ihan huippua Suojaavaa kasvosuihketta - tuo suihke on aika innotaavinen tuote: "suihke muodostaa iholle suojahunnun ilmansaasteita ja muita ulkoisia tekijöitä, kuten sinistä valoa vastaan. Samalla se toimii meikinkiinnityssuihkeena sekä ihoa kirkastavana ja ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä ehkäisevänä kosteussuihkeena. Se auttaa meikkiä pysymään paikoillaan koko päivän ajan, samalla tehden meikkipohjasta kuulaamman." 

Jokainen näistä tuotteista imeytyy iholle nopeasti ja oikein tuntuu, että iho janoaa näitä jokaista lisää!Patykat kulkivat mun matkassa aina tänne Leville saakka ja kuvasin tuotteet tänä aamuna superupeassa ympäristössä - en olisi voinut kuvitella parempaa paikkaa kuvata juuri näitä, kuin Utsuvaaran järkyttävän upeat maisemat!

Lopuksi mulla on teille alennuskoodi jaettavana ihanalle Jolielle <3 Koodi on voimassa sunnuntaista ensi keskiviikkoon saakka (26.-29.11.) Koodilla SWEETBITES15 saat -15% alennuksen koko valikoimasta, lukuunottamatta tuotemerkkejä May Lindstrom Skin, Kjaer Weis, In Fiore, Josh Rosebrook, ja NUORI. Alennuskoodi ei sisällä Jolie boxeja, span palveluita tai lahjakortteja. 


TÄÄLTÄ löydät Jolien vinkit ihaniin joululahjoihin! Jolie on laatua ja ylellisyyttä vaaliva Suomen suurin luonnonkosmetiikkatalo ja ainutlaatuinen edelläkävijä - suosittelen lämpimästi tutustumaan Jolieen ja tilaamaan heiltä vaikka ihania paketteja pukinkonttiin. Jolie on ihana ja nimensäkkin mukaisesti hurmaava, sievä, hehkeä ja upea! <3


Yhteistyössä Jolie Organic


Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.