JOULUTUNNELMAA WITIKKALAN KARTANOLLA

3. marraskuuta 2017Maanantaina ei ollut hassumpi päivän aloitus, katsokaa nyt näitä notkuvia pöytiä! Olin nimittäin kuvaamassa aivan ihania joulusesongin tuotteita ihanassa Witikkalan Kartanossa. Ei ehkä uskoisi että niinkin pieneltä paikkakunnalta kuin Jämsästä löytyy tälläinen sisustajan aarreaitta?

Myymälän puolella on myynnissä todella runsas valikoima laadukkaita sisustus, vaate -ja asustetuotteita. Täällä vierähtää hetki jos toinenkin valikoimaa tutkiessa, eikä tyhjin käsin todellakaan tuskin koskaan tarvitsee lähteä! Kuvaillessakin jäin useasti ihailemaan mitä kaikkea ihanaa joulusesonki on tuonut tullessaan, ja aina katse löysi jotain uutta ja ihanaa. Joko saa laittaa joulun esille kotiinkin?


Witikkalan Kartano on 1800-luvun upea ja tunnelmallinen miljöö, jossa kannattaa ehdottomasti vierailla jo tunnelmansakkin takia. Suuri hirsirakennus kätkee sisälleen pullantuoksuisen kahvilan, ja monipuolisen lifestyle myymälän sekä legendaarisen Paavo Virtasen kauppamuseon.

Kartanossa on ihanan tunnelmallinen ja lämmin fiilis - todella mukava ympäristö kierrellä ajan kanssa jokaisen huoneen läpi, joihin on laitettu esille sesongin mukaiset tuotteet. Myös vaatevalikoima myymälään on valittu todella hyvällä maulla ja laadukkaista tuotemerkeistä löytyy joista valita! Löysin muuten aivan ihanat seuraavat haavekenkäni - Liu Jo:n ruskeat nilkkurit jotka kuvassakin vilahtaa. Myös mm. Ajlajk ja Snö Of Sweden ovat yksiä lemppari brändeistäni joita Kartanolta löytyy. Sisustusbrändeistä upeasti edustettuina ovat mm. Riviera Maison, Lexington, Beach House Company ja lukuisat muut ihanat tuotteet. Tästä laadukkaiden tuotteiden määrästä menee kyllä aivan päästään pyörälle - tekisi mieli ostaa kaikki!Nyt on saatavilla lisäksi runsaasti leivontatarvikkeita ja esimerkiksi myös ihanat Nicolas vahen tuotteet! Shoppailun lomassa kannattaa hyödyntää somaa kahvilaa, josta saa alusta asti itse leivottuja herkkuja, kuten ihanaa tuoretta pullaa kahvin kanssa! On myös tosi kiva juttu, että kahvilasta löytyy laaja valikoima erilaisia kakkuja herkkusuille. Kartanolla voi myös nauttia lounasta sekä kakkubuffetin. Witikkalan Kartano löytyy myös Instagramista!

Haluamme Witikkalan Kartanon Vuokon kanssa järjestää teille pienen sisustusaiheisen arvonnan hieman myöhemmin - luvassa onkin tosi kivat jutut teidän iloksi, joten pysy kuulolla!

Lämmin kiitos Vuokko ja Witikkalan Kartano <3


Kaupallinen yhteistyö Witikkalan Kartano

2 kommenttia

  1. Oooh, miten ihanalta näyttää! En ole vieläkään päässyt tuolla käymään, mutta nyt pitää ottaa ihan asiakseen lähteä noin ihanaan paikkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta viestistä 😘 Kannattaa käydä ehdottomasti, tämä on kyllä tosi viehättävä paikka ja ostettavaa löytyy yllinkyllin! 😊

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.