SUOMEN PARAS BREKKIE - ARCTIC LIGHT HOTEL

24. lokakuuta 2017

Nautin pitkän ja hitaan aamupalan viime viikonloppuna - ja niitä on tullut tähän mennessä nautittua aika monta, joten vertailukohtaa on. Ihan ehdottomasti paras breku löytyy Rovaniemeltä Arctic Light Hotellista, jonne Sara La Fountain on luonut yksinoikeudella ihan uskomattoman herkullisen ja ravitsevan aamupalan!


Katsokaa nyt noita smoothieshotti torneja!! Tässä on kyllä mennyt panostus oikeaan paikkaan, onhan aamupala päivän tärkein ateria. Vaikka tykkään hotelliaamiaisilla syödä pikkuisia croisantteja hyvällä leikkeleellä ja salaatilla, niin jogurtti runsailla marjoilla tai smoothiet ovat kuitenkin niitä tärkeitä juttuja, joita haluan saada jokaikinen aamu, olin lomalla tai en. Arctic Lightissa tämä ajatus on viety pikkuisen pidemmälle!


Voin täysin rehellisesti sanoa että jokainen näistä kuvissa värikkäänä loistava smoothie -ja mehu oli todella hyvän makuinen - jep maistoin jokaista. Tuollaisesta chia mangovanukkaasta puhumattakaan - se oli ihan lemppari! Löytyi sieltä kaikkea muutakin herkkua smoottien lisäksi, esimerkiksi ihania raakakakku palasia ja perinteisempääkin suklaakakkua. 


Leipä, leikkele ja kala, hedelmä ja juoma valikoima oli herkullinen ja ihana lohilevite saaristolaisleivän päällä ihan parasta. En keksi tästä aamiaisesta yhtään mitään miinusta - suosittelen lämpimästi että käyt jokin aamu sen syömässä! Ja olihan tämä brekkie laitettu myös kauniisti esille laadukkaille tarjoiluastioille, se onkin jo puoliruokaa <3

Josset vielä ehtinyt kurkata postausta Arctic Light Hotellista, tsekkaa se TÄSTÄ

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.