S-MOBIILI ARKEA HELPOTTAMASSA + MAKEA ETU LATAAJALLE

25. lokakuuta 2017Kerron teille nyt S-mobiilin hyödyistä ja mitä siitä saa irti arjessa - itselläni tuo vihreä kortti ja S-mobiili kännykässäni on kulkenut jo vuosia arjessani mukana, ja haluasinkin nyt kertoa mitkä ovat S-mobiili -sovelluksessa mun lempparijutut. Lisäksi lopussa makea vinkki S-mobiilin lataajille!

Ehdottomia arjen helpottajia ovat sovelluksesta löytyvä bonusten seuranta ja se, että takuukuitit löytyvät kaikki helposti samasta paikasta, eikä tarvitse pelätä kuittien hukkumista tai haalistumista jos ostat jotain arvokkaampaa. Muutaman kerran täältä onkin löytynyt helpotus kun paperikuitti on ollut hukassa.


Enää en ota edes kuitteja kassalta, koska myös ne löytyvät nykyään kaikki S-mobiilista kaupassa asioinnin jälkeen. Tämä on ainakin itsellä tuonut helpotusta mm. rahan menon seurantaan etenkin ruokakaupassa käydessä - puhelimeen tulleesta kuitista voi helposti tarkistaa mitä tuli ostettua, sillä harvemmin sitä paperista versiota on tullut edes tiirailtua.

Sovelluksesta löytyvät kivat edut ovat myös plussaa ja näitä onkin tullut hyödynnettyä monet kerrat! T'ällä hetkellä omista "Lähellä" -eduistani löytyy esimerkiksi MARKS & SPENCERin valikoimasta normaalihintaiset neuleet -20% (tämä onkin ihana ja vuodenaikaan sopiva etu), huoneluokan korotus veloituksetta Original Sokos Hotel Alexandrassa, sekä Jyväskylän keskustassa sijaitsevasta Green Eggistä kaikki ruoka-annokset -20%. Tässä vain muutama hyödyntämisen arvoisista eduista. Pitääkin tutkia loppuvuoden etuja myöhemmin lisää!


On muuten aika huikea juttu, että S-mobiilin voi ottaa käyttöön kaikkien pankkien verkkopankkitunnuksilla! Lisäksi jokainen joka lataa S-mobiilin nyt, saa Fazerin Sinisen suklaalevyn, jonka voi lunastaa mistä tahansa Keskimaan marketista S-mobiili-kupongilla, joka löytyy S-mobiilin "Etusi" -osiosta.

Kannattaa siis lunastaa makea etu ja ladata S-mobiili helpottamaan arkea, niin paljon kaikkea kivaa ja hyödyllistä sieltä löytyy!


Kaupallinen yhteistyö  Osuuskauppa Keskimaa

7 kommenttia

 1. Kuulostaapa kätevältä, vaikka s-mobiili itselle täysin uusi juttu. Täytyypä tutustua paremmin! Ja suklaat ihan pakko käydä hakemassa, s-mobiili ladattu :)

  VastaaPoista
 2. Pitääkö olla S-kortti saadakseen tuon suklaatarjouksen? Se alkoi juuri minun paikkakunnallani.

  VastaaPoista
 3. Ja pitääkö siihen sovellukseen kirjautua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovellukseen pitää kirjautua jotta saat kupongin jolla voit lunastaa suklaan, eli sinun pitäisi olla asiakasomistaja, jotta pääset kirjautumaan appiin. Toivottavasti tästä oli apua ja saat suklaan noudettua! :)

   Poista

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.