SYKSYN SISUSTUSHAAVEITA

27. elokuuta 2017

Taas on se aika vuodesta, kun iskee aivan järkyttävä sisustuskuume! Tällä kertaa haavelistalla löytyy niin Pentikin kuin Balmuirinkin ihastuttavia tuotteita. Plus toiveissa olisi myös uusi, tilaan sopivampi hylly eteiseen.


Hankin jokin aika sitten uuden tv-tason, joka on juuri tuota kaunista Ikean Bestå sarjaa korkeakiiltoisin valkoisin ovin - En voisi olla tähän ostokseen tyytyväisempi! Bestå on ihanan selkeä ja ajaton, sekä on ihan super, että Beståån saa valittua mieleisensä ovet - ja minä sain ihanat korkeakiiltoiset, jee! Muutenkin se on niin muokattava sarja, että näistä saa rakennettua tilaan kuin tilaan sopivat kalusteet. Pisteet myös siitä, että Bestån ovien taa saa kaikki vempeleet ja piuhat piiloon.

Ikuisuushaaveena edelleenkin Balmuirin Mohair -viltti, sekä Pentikin Saaga torkkupeitto olisi myös ihana.. - Vuodenaika ainakin alkaa olla sopiva torkkupeittohaaveille! 

Tekstiileissä sävyinä kotoisat harmaan eri sävyt, sekä kauniit hiekan -ja shampanjansävyt on uudet suosikit! Vaatii vain ehkä aikaa, että tottuisi kotona ruskeaan taittaviin sävyihin harmaan rinnalla, mutta kokeilun voi aina aloittaa pienesti, vaikka muutaman kynttilän muodossa!
Tämän vuodenpuolella aijon vielä panostaa, ja ostaa viimeinkin kauan haaveilemani Pentikin hopeoidun poron tai pari. - Voin jo kuvitella kuinka kivalta sellainen näyttäisi juurikin Bestå hyllyn päällä komeilemassa! Siis, tässähän alkaa tulla jo ihan joulufiilikset pintaan! Onneksi ihan vielä sentään ei joulussa olla. Nautin ihan huikeasti tästä syksyn tulosta. Loppukesä on niin ihanan rauhoittavaa ja kaunista aikaa <3

Fiiliskuvat Balmuirin, Pentikin ja Ikean sivuilta!

Lähetä kommentti

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.