JÄTTIKATKARAPU-KAMPASIMPUKKA-CHORIZO VARTAAT

21. heinäkuuta 2017

Ihanaa viikonloppua! Täällä on lauantain varalle luvassa kivaa - hattaradrinkkejä ja ihanan ystävän kyläilyä  <3 Tulisi jo huominen - pieni irtautuminen arjesta ja hyvän ystävän seura tulee tarpeeseen! Tähän väliin kuitenkin nopea ja superherkku resepti viikonlopulle! 
Jättikatkaravut ovat yksi ikuisuusherkku täällä, mutta kampasimpukat uusi tuttavuus. Yksi helppo tapa on sujauttaa marinoidut jättikatkaravun pyrstöt ja kampasimpukat chorizo-palojen kanssa vartaisiin, ja paistaa vartaat grillissä. Vartaiden kanssa tein voi-korianterikastikkeen, mutta ehkä näiden kanssa ensi kerralla syön mielummin esimerkiksi hyvää aiolia! Jos kuitenkin jäät kaipaamaan tuon kastikkeen reseptiä, löytyy se TÄÄLTÄKannattaa kokeilla rohkeasti vähän tuollaisia harvinaisempiakin herkkuja, kuten kampasimpukat. Mikäs sen parempaa onkaan kuin viikonloppuisin kattaa pöytä kauniisti ja kokkailla kiireettömästi yhdessä vähän jotain spessumpaa - hyvän ruuanlaittoviinin kera tietenkin!


JÄTTIKATKARAPU-KAMPASIMPUKKA-CHORIZO VARTAAT

jättikatkarapuja
kampasimpukoita
tankochorizoa

MARINADI

4rkl oliiviöljyä
0/5 sitruunan mehu
nippu korianteria
0/5 sitruunankuori raastettuna
1 punainen chili
ripaus suolaa

Valmista marinadi yhdistämällä kaikki ainekset keskenään kulhossa. Yhdistä ravut, simpukat ja marinadi. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään tunnin verran. 

Pilko chorizo sopiviksi suupaloiksi ja sujauta varrastikkuihin rapujen ja simpukoiden kanssa.
Suosittelen öljyämään puuvarrastikut ennen täyttöä!

Paista vartaat grillissä - varo ettet paista rapuja ja simpukoita ylikypsiksi, silloin niistä katoaa maku ja ne muuttuvat sitkeiksi! Tarjoa hyvän kastikkeen tai aiolin kanssa!

Lähetä kommentti

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.