SULOINEN PIKKUVANILJA JA SPA -TUNNELMAA UUDELLE TULOKKAALLE

15. toukokuuta 2017


Yhteistyössä PikkuVanilja


Nautin paljon lahjojen antamisesta ja pienten yllätysten järjestämisestä. Läheisen ilo ja onni on yksi parhaimpia asioita, joita tiedän. Nyt kun parhaan ystävän mahassa kasvaa jotain niin ihmeellistä, mitä jokainen odottaa jo niin kovin, on ihan paras hetki selailla suloisia vauvantarvike kauppoja netistä! Ei, ei täällä ole vielä vauvakuumetta, mutta rakastan hypistellä suloisia pieniä vaatteita ja ihastella niiden pehmoisuutta. Onneksi lähikuukaudet ovat kovasti vauvantuoksuisia ja saa ihan luvan kanssa ihastella mitä suloisempia juttuja!

Halusin yllättää ja auttaa tulevaa äitiä jollain tarpeellisella lahjalla ja pienellä hemmottelulla. Netistä löytyy tosi paljon nykyään vauvantarvike -liikkeitä, mutta yksi on ihan ylitse muiden!

Arvaan, että säkin tykkäät hyvästä ja lämpimästä asiakaspalvelusta? Laatua ja ajatonta tyyliä unohtamatta? Ehkä sun mieleen on myös vaaleat ja luonnonläheiset kauniit sävyt?

__________


"PikkuVanilja on vaaleansävyisten vauvantarvikkeiden verkkokauppa täynnä korkealuokkaisia, suloisia tuotteita vauvoille ja pienille lapsille. Värimaailmamme on ajattoman tyylikäs: pehmeitä, luonnollisia sävyjä, jotka tuovat rauhaa ja valoisuutta lastenhuoneeseen. Vauvantarvikkeetkin voivat olla sisustuksellisesti kauniita ja tyylikkäitä!" -PikkuVanilja 
Sain valita tavattoman suloisen PIKKUVANILJAN valikoimasta jotain super -ihanaa odottamaan Minin maailmaan saapumista. Nettikaupan kauniista valikoimasta hetken pohdinnan jälkeen valikoitui vauvalle LuinSpan vauvapyyhe ja tähden muotoinen neulos soittorasia, joka soittaa tuttua "tuiki tuiki tähtönen" -melodiaa. PikkuVaniljasta löytyy niin paljon kaikkea ihanaa, että tekisi mieli tässä vauvahuumassa tyhjentää koko verkkokauppa! Vaikka PikkuVaniljan valikoima on upea, ja idea kaupasta, jonne on koottu hyvällä maulla valittuja vaaleansävyisiä tarvikkeita vauvoille ja pienille lapsille on loistava, kuitenkin kaikista parhainta on PikkuVaniljan takaa löytyvä ihana ja lämmin sydäminen Martina. Tulen varmasti kääntymään PikkuVaniljan puoleen, kun tulee taas katseltua tarvikkeita kummilapsilleni.


LuinSpan nallekorvaisella pyyhkeellä saa ihanasti vauva-arkeenkin pientä kylpylä -tunnelmaa, sillä en ole kyllä eläessäni nähnyt toista näin pehmeää ja korkealaatuisen tuntuista pyyhemateriaalia! Innolla jo odotan käyttökokemuksia tästä, kun tulee aika että päästään käärimään uusi tulokas tähän söpöläiseen. Baby`s Only tähttisoittorasia taas on tosi suloinen ja kaunis melodinen! Siinä on päässä narut, josta sen voi solmia roikkumaan vaikkapa pinnasängyn yläpuolelle. 

Pakahdun ehkä kun ajattelen että näille ihanuuksille on jo tosi pian oikeasti käyttäjä! <3

Lämmin kiitos Martina ja PikkuVanilja! <3

Vauvanpyyhe LuinSpa / Soittorasia Baby`s Only

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.