LUSH & SCRUBEE VARTALOVOI

1. toukokuuta 2017


Toissa viikonloppuisella Helsingin reissulla löydettiin ihanan ihanan Lushin nurkille oikeastaan ihan sattumalta ja olihan sinne sisään päästävä. Lushin ihana, ystävällinen henksu esitteli meille tuotteitaan, ja erityisesti äitejä hemmottelevia uutuuksia äitienpäivää silmällä pitäen. Erityis-isoa ihastusta meissä herätti ihan supersöpö ja niin hyvälle tuoksuva mehiläisen muodon saanut vartalovoi, jota päästiinkiin kokeilemaan käsiimme liikkeessä. Ensikosketus tähän tuotteeseen oli niin vakuuttava, että mun oli pakko ostaa mukaani yksi ihana mehiläinen! 
Ihasteltiin Lushilla ihanan rentoa ja värikästä esillepanoa, ja jokainen joka on joskus liikkeessä vieraillut, tietää miten ihanat tuoksut täyttävät huoneiston ja suloisia tuotteita on ihan loputtomasti mitä ihailla ja nuuskutella. Rakasta tuoksuja todellakin ja jos tunnet mua yhtään paremmin, tiedät että jos joku tuoksuu hyvälle ja makealle, se saa mut heti innostumaan, enkä oikein välitä tuoksuttomasta kosmetiikasta. Oon niin hullaantunut Lushin kosmetiikkaan, vaikka joskus ehkä mielsinkin luonnonkosmetiikan hieman tylsäksi, sitä se todellakaan ei ole! 
Lushin tuotteet valmistetaan siis eettisesti ja täysin eläinkokeettomasti. Vaikka en olekkaan mikään pyhimys aina eettisissä valinoissa ollut, opettelen sitä silti kokoajan ja pyrin tekemään parempia valintoja. Etenkin eläinkokeettomuus on mulle todella tärkeä asia ja on tosi iso ilo että on olemassa tällaisia konsepteja joilla on arvot kunnossa. - Superihana juttu on myös se, että tuotteet ovat tuoreita ja käsintehtyä kosmetiikkaa, ja kiinteitä tuotteita ei pakata älyttömiin turhanpäiväisiin muovipakkauksiin! 


Mee säkin äkkiä noutamaan oma vartalovoi mehiläinen Lushilta, - voin suositella tätä lämpimästi! ♥ Pelkästään tämän voisi ostaa ihan vain tuoksunkin takia, mutta tää myös toimii oikeasti. Etenkin jos oot vähän laiska vartalon rasvaaja, kuten minä, tämä mehiläinen on sun pelastus! - Tästä jää huuhtelunkin jälkeen ihana kosteutettu fiilis iholle ja se kuorii samalla tehokkaasti. Mehiläinen sisältää mm. reilunkaupann luomu kaakao -ja sheavoita, hunajaa, jauhettua mantelia ja kookoksen kuorta. Tuoksu on vaan niin ihana, että voisin nuuskutella tätä loputtomasti. Sellainen raikkaan makea, mutta ei kuitenkaan lainkaan liian hyökkäävä.


Hei, kivaa uutta viikkoa, toivottavasti siellä on vapusta jo selviydytty ja on taas arkeen uutta virtaa!

6 kommenttia

 1. Aivan älyttömän kauniita kuvia ja Lushin tuotteet ovat kyllä niin hurmaavia <3

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos Emmi ihanasta kommentista ❤️ Lush on kyllä silkkaa rakkautta!

  VastaaPoista
 3. Lushin tuotteet on kyllä ihania! Mulla on joskus ollutkin Lushin vartalovoita ja ne on tosi käteviä kuivan ihon kanssa, ei heti suihkun jälkeen kiristä niin kamalasti. Tosin mä en Lushin kaupassa viihdy kauaa, ne kaikki tuoksut yhdessä tekee vähän pahan olon :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! :) Tuollainen vartalovoi on kyllä ihan huippu hyvä tuote. Voih, liike on kyllä aika herkullisen tuoksuinen kun kaikki tuoksut sekoittuvat, ymmärrän :D

   Poista
 4. Oi että <3 Lush on mun ihan lemppari paikka!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.