KEVÄÄN KAUNIS KATTAUS & ARVONTAPAKETTI JYVÄSKYLÄN RAKENNUSMESSUILLE 2017

7. maaliskuuta 2017

Kaupallinen yhteistyö Jyväskylän Rakennusmessut 2017 ja Pentik

Nykyään kattaus on tärkeä osa tuodessa omaa sisustustyyliä -ja makua esille. Mulle ainakin on todella tärkeää, että omistan astiaston joka on kiva kattaa vieraiden, tai vain vaikka omaksi iloksi, oli se sitten pitkä brunssi tai illallinen. Erityis kivaa on toivottaa vieraat tervetulleeksi kauniilla kattauksella ja hyvällä ruualla. Yksi mun lempiasioita onkin juhlien järjestäminen!

Tänä vuonna näyttäisi trendinä olevan maanläheiset ja vaaleat puuterimaiset sävyt sisustuksessa, jotka miellyttävät omaakin silmää todella paljon! En hyppää trendejen perässä, mutta nämä sävyt vievät ehdottomasti mukanaan, ja ovat juuri sitä mistä silmäni nauttii pelkistetyn skandinavisen valkoisuuden rinnalla.

Onko sulle jo tuttu Pentikin suloinen Kallio-sarja? Kallio on mun ihan ehdoton tämän hetkinen lemppari astiasto! En meinannut pysyä pöksyissäni kun ehdottomasti tämän kevään kivoin juttu on ollut päästä toteuttamaan ihanan inspiroivaa yhteistyötä Jyväskylän Rakennusmessujen, sekä Pentikin kanssa. Täällä on viime viikot mennyt siis super innostunein fiiliksin ja nyt viimein pääsen julkaisemaan kattaus -stailauksen, joka on toteutettu juurikin Kallio astiastolla! Nämä yhteistyöt ovat olleet mielettömän antoisia ja ihan unelmieni täyttymys päästä toteuttamaan tälläistä projektia! Kaiken kukkuraksi nyt tulevana viikonloppuna Rakennusmessut rantautuvat Jyväskylään ja sinne menenkin nuuhkimaan kevään sisustuksen uusia tuulia. Tuu säkin!

Olen niin ihastunut näihin astioihin ja tämä päivä onkin mennyt näitä kippoja tuijotellessa. Toivon pitkää ikää näille ihanille astioille, että saan nauttia näistä mahdollisimman kauan! Mun Kallio-sarja saa varmasti täydennystä ja aijon haalia tätä sarjaa kaikissa sävyissä. Tätä sarjaa löytyy valkoisena, vaalean harmaana ja suloisena vaaleanpunaisena. Kallio oli miellyttävä kuvattava ja se sai itsestä näyttämään vieläkin kauniimmalta kameran linssin läpi. Kallion kanssa mätsäisi hyvin myös Pentikin rouhea Kivi-sarja ja mm. Hanki-sarjan koruttomat tarjoiluastiat."Kallio-sarja on Anu Pentikin suunnittelema astiasto, jossa näkyy ihmisen kosketus. Jokainen astia on yhtä aikaa sekä voimakas että herkkä. Siksi astioita tekee niin kovasti mieli koskettaa. Posiolla valmistamamme keramiikka-astiat ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Kaikki keramiikka-astiamme soveltuvat elintarvikkeille ja niitä voi huoletta käyttää sähkö-, leivin- ja mikroaaltouunissa sekä pestä koneessa. Valmistettu Suomessa." -Pentik
Jyväskylän rakennusmessut järjestetään 10.-12.3.2017, ja sieltä löytyy niin rakentajille, remontoijille, sisustajille, -sekä pihan laittajille kaikille jotain kivaa! Nyt sulla on mahdollisuus voittaa 2 pääsylippua ja 2 lounaslippua Jyväskylän Rakennusmessuille, sekä Sisustuspallobaarin valosarjan (arvo 18e) itsellesi! Arvontaan pääset osallistumaan Instagramin (@miiasaarin) puolella kommentoimalla uusimman kuvan alle, mikä Rakennusmessuilla kiinnostaa eniten. 

Ohjelman messuille löydät täältä: www.jklrakennusmessut.fi
Arvonta päättyy 9.3. klo 9:00 
Kannattaa siis ehdottomasti osallistua! Onnea arvontaan! 

*Yhteistyössä Jyväskylän Rakennusmessut 2017 (postauksen astiat Pentik)

Nyt ihanaa tiistai-iltaa! Palataan! 

P.s. Erityis iso kiitos Jyväskylän Pentikin ihanalle henksulle

XOXO

2 kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.