6 INSPIROIVAA INSTAGRAM -TILIÄ

23. maaliskuuta 2017

Jos pitäisi valita yksi sosiaalisenmedian kanava mistä en voisi (haluaisi) luopua, niin olisi se ehdottomasti Instagram. Sieltä saa niin paljon iloa ja inspistä päivään, ja tykkään Instagramiin myös itsekkin kovasti jakaa sisältöä. - Kiitos muuten kaikille aivan ihanista kommenteista joita sinne tasaisesti tulee, on tosi kivaa, että voi inspiroida myös muita ja jokainen kommentti ilahduttaa minua valtavasti! 

Tässä 6 upeaa IG -tiliä joihin olen viimeaikoina ihastunut. Silloin tällöin eksyy sellaisiin kuviin jotka vaan on sellaisia, että niihin ihastuu ihan täysillä. Kuvat on mulle tosi tärkeitä, silloin kun niitä itse kuvaan, saan niihin kanavoitua ylitsevuotavan innokkuuden ja luovuuspuuskat, - mutta nautin myös hurjasti kauniiden kuvien katselusta ja niiden tuomasta inspiraatiosta. 
Tällä hetkellä mua miellyttää edelleenkin valoisuus ja valkoisuus, sellainen tietty pieni rouheus ja luonnonmatskut. Pienen pakkomielteen, ja jonkun oudon jakkarahulluuden olen kehitellyt viimeviikkoina, ja ihan hirveästi haluan löytää sellaisen pienen rouhean the jakkaran itselleni! Sellaisen joka näidenkin tilejen kuvissa usein vilahtelee.

Tämä viikko on ollut jotenkin ihan super-raskas, väsynyt ja ei oiken ole huvittanut mikään, ja siksi olenkin pitänyt pientä hiljaiseloa blogimaailmasta ja sometuksesta. - Onneksi viikonloppu on jo ihan pian täällä! Tänä viikonloppuna olisi luvassa ruoka -ja viinimessuilua parhaassa seurassa, eli varmasti hyvää ruokaa - ja viinejä on viikonloppu täynnä. Jo alkukeväästä mulle tupsahti sähköpostiin kutsu messujen ohjelmavastaavan taholta kyseisille messuille, jonka ilolla otin vastaan! 

Kivaa alkavaa viikonloppua ja käy kurkkaamassa myös TÄÄLTÄ lisää ihania Instagram tilejä! Mun oma Ig -tili löytyy puolestaan täältä: @miiasaarin

LOVE, Miia

2 kommenttia

  1. Aivan ihania tän postauksen ig-kuvat! Täytyy käydä tsekkaamassa tilit.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.