PASTELLI

27. tammikuuta 2017

Flunssaiset pikamoikat täältä. Viime viikonloppu oli tosi ihana ja vauhdikas, ja jostain reissuilta nappasin tämän flunssankin...
Viikko sitten perjantaina pääsin hiusmalliksi ihanan Glo hairin kampaajan käsiin ja väriä freesattiin ja vähän napsaistiin latvojakin. Tukasta tuli ihanan pehmä ja eloisan näköinen! Voin suositella lämpimästi Glo hair puutarhakatua, jos asioit Tampereella hiusasioissa. - Sieltä kun kysyt ihanaa Tuulia tai Pinjaa, saat varmasti upean uuden tukan ja ihanaakin ihanampaa asiakaspalvelua! 
Kun oli tukka mintissä, otettiin suunnaksi Masu Asian Bistro, jonka takia mulla on hirvittävän flunssan lisäksi hirvittävä sushi -himo! Aivan taivaalliset grillilohi -nigirit!  Maisteltiin myös ehkä parhaimmat drinkit mitä oon koskaan maistanut! 


Lauantai meni tutustuen häämessuihin ja viettäen laatuaikaa parhaanystävän kanssa. Messuista jäi vähän laimea fiilis ja niiden jälkeen käytiin Trattorian aukiolla maistelemassa ihan super italialainen -menu. Ruokaa oli niin valtavasti, että saatiin pieni dogibägi kotiin vietäväksi, joka kaivettiinkin jääkaapista esiin ja jatkettiin herkuttelua, kun muut lähtivät jatkamaan iltaa baariin, haha. 


 Flunssaiset pikamoikat täältä. Viime viikonloppu oli tosi ihana ja vauhdikas, ja jostain reissuilta nappasin tämän flunssankin... Viikko sitten perjantaina pääsin hiusmalliksi ihanan Glo hairin kampaajan käsiin ja väriä freesattiin ja vähän napsaistiin latvojakin. Tukasta tuli ihanan pehmä ja eloisan näköinen! Voin suositella lämpimästi Glo hair puutarhakatua, jos asioit Tampereella hiusasioissa. - Sieltä kun kysyt ihanaa Tuulia tai Pinjaa, saat varmasti upean uuden tukan ja ihanaakin ihanampaa asiakaspalvelua! 
Kun oli tukka mintissä, otettiin suunnaksi Masu Asian Bistro, jonka takia mulla on hirvittävän flunssan lisäksi hirvittävä sushi -himo! Aivan taivaalliset grillilohi -nigirit!  Maisteltiin myös ehkä parhaimmat drinkit mitä oon koskaan maistanut! 
Lauantai meni tutustuen häämessuihin ja viettäen laatuaikaa parhaanystävän kanssa. Messuista jäi vähän laimea fiilis ja niiden jälkeen käytiin Trattorian aukiolla maistelemassa ihan super italialainen -menu. Ruokaa oli niin valtavasti, että saatiin pieni dogibägi kotiin vietäväksi, joka kaivettiinkin jääkaapista esiin ja jatkettiin herkuttelua, kun muut lähtivät jatkamaan iltaa baariin, haha. 

Okei, mutta mikä tän pointti oli, pastellisävyt! Ne tekee just nyt mut tosi hyvälle mielelle, ne saa aikaan fiiliksen pehmeydestä ja kodikkuudesta. Ja onhan ne nyt aivan ihanat kevääseen. Koristetyynyt on H&M home malliston pellavaiset koristetyynytliinat, joihin metsästin sopivat sisätyynyt. Nää on kyllä ihan lempparit ja pehmeät sävyt miellyttää silmää raikkaan valkoisen joukossa. Ja tuo pellava on vaan matskuna todella miellyttävä. Harmaat ja vaalea roosa olivat väreinä tosi kivat, valkoiset harmikseni oli vähän liian luonnonvalkoiseen taittavat. Tilasin kuitenkin myös valkoiset kanvas -koristetyynyliinat joiden sävy oli onneksi hyvä! Pastellia on siis näkynyt täällä viime viikkoina niin tulppaaneista smoothieihin! Ootko sä innostunut hempeistä sävyistä sisustuksessa?

Ihanaa viikonloppua, XOXO

2 kommenttia

 1. Oi miten kauniita kuvia! :) Mä aina ihastelen pastellisävyjä sisustuksessa ja vaatteissa, mutta en koe niitä jostain syystä omaksi jutuksi. :D

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emilia! ♥ Anteeksi, kun kommentin julkaisussa kesti, jostain syystä se oli täysin jäänyt huomaamatta. Pastellinsävyt on kyllä kauniita, itsellekkin uusi juttu sisustuksessa ja nyt kokeillut ihan lisätä sitä pienen ripauksen :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.