UUTTA KOTIIN H&M HOME:LTA

22. helmikuuta 2017


Viime aikoina on tullut useaan otteeseen selailtua H&M homen -tuotteita netistä, ja käytyä pariin otteeseen ihan liikkeessäkin ihastelemassa. Musta nää tekstiilit on aika kauniita ja mikä parasta, näistä löytyy hillityn vaaleita sävyjä, joita suosin sisustuksessa. Olen siis ollut aika ihastunut viime aikoina kyseisen bränkin tekstiileihin.
Tein Hennesiltä hetki sitten pienen tilauksen, joka saapuikin jo. 


Paketista löytyi uusi pyykkipussi, muutamat käsipyyhkeet ja pellava tyynyliinat.

Kaikkiin olen tyytyväinen ja mitään ei tarvitnnut lähteä palauttelemaan! Otin testiin NÄMÄ käsipyyhkeet ja nyt testaillaan ovatko ne yhtä hyvä laatuisia kuin miltä päällepäin näyttävät, vaikka hinta on tosi matala. Se selviää sitten ensimmäisessä pesussa, menevätkö ihan korpuksi vai säilyykö pehmeys. 


Pyykkipussi on tosi kiva ja mielsin tän tosi paljon pienemmäksi, mitä se sitten olikin! Jämäkkä, aika suuri pussi ja sopii kivasti kylppäriin. Plussana se että pussin suun saa vedettyä kiinni kätevällä narusysteemillä!


Ja viimeisenä meidän ihka ensimmäiset pellavaiset tyynyliinat! Ja onhan ne aika ihanat. Nämäkin ostin testimielessä, jos nämä osottautuu hyvälaatuisiksi käytössä, niin saatan kotiuttaa näitä ihan koko setin verran! 

Ootko sä tehnyt jo kevään sisustus -ja käyttöhankintoja kotiin? 

XOXO

Lähetä kommentti

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.