NÄIN OTIN UUDEN VUODEN VASTAAN...

2. tammikuuta 2018


Me otettiin vaihtuva vuosi vastaan ystäväporukalla - kokkailtiin yhdessä viinin maistelun lomassa naudan sisäpaistia ja ihan maailman parhaita rucolaperunoita (näihin tulen ehdottomasti laittamaan reseptiä tänne myöhemmin, siis niin hyviä!) 
Tehtiin ihania vanilja-kaakaokahvi drinkkejä, herkuteltiin juustoilla ja kakulla, ja mikä parasta köllöteltiin (tuntikausia) isäntäpariskunnan hankkimassa lämpimässä paljussa ja saunottiin lauhkeissa löylyissä. 


Tein uuden vuoden kunniaksi pienen daim-valkosuklaa juustokakun, koristeiksi se sai hopeaa ja kimalletta juhlan kunniaksi. Kakku oli ihanan kuohkea ja vähemmän makea mitä siitä voisi kuvitellakkaan!  

Ja hei, enemmän tälle vuodelle yhdessä kokkailua! Jotenkin tälläinen yhdessä ruanlaitto on tosi rentouttavaa ja mukavaa - kenelläkään ei ole kiire mihinkään ja yhdessä tehty ruokakin maistuu paremmalta. Sellainen kiireetön fiilis ja raaka-ainekulut ovat naurettavan pienet kun yhdessä hankitaan, vaikka olisikin laadukkaat ainekset. Vähän jo haaveiltiin Venäläisestäillasta blineineen ja valkovenäläisineen! Nämä pläänit ehdottomasti pidetään!


Täytyy vaan todeta, että kuinka huippu porukka meillä onkaan. Oli ihan parasta katsella vuoden vaihtumista ja raketteja paljusta käsin ja olla vaan. Naurua riitti läpi illan ja yön. <3

Toivottavasti sullakin oli mieleenpainuva ja upea uuden vuoden vaihde!

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.