LASKEMASSA POROJA - LAPLAND HOTELS OULU

28. lokakuuta 2017

Viime viikonlopun reissulla yövyttiin viimeinen yö ihanan elämyksellisessä Lapland Hotels Oulussa - tämä on toinen lemppari hotelleistani, ihan ehdottomasti! Kun jo astut hotellin pihaan, niin elämys alkaa jo siitä. Jo hotellin ulkopuolella on vierasta vastaanottomassa kauniit tuikkivat lyhdyt lappihenkisesti suurille puupölkyille aseteltuna. Täällä muuten on aina kynttilät sytytettyinä lyhtyihin, oli mikä kellon aika vaan! Se luo ihan omaa tunnelmaansa muutenkin todella kauniisti sisustettuun hotelliin, jossa on juuri sopivasti lapin mystiikkaa.

Niin kuin kuvista voi huomata, hotellin aula on tyylikkäästi ja kauniisti sisustettu - tykkään tämän hotellin fiiliksestä hurjasti! Vastaanotossa odottaa aina yhtä ystävällinen henkilökunta, joka opasti meitä löytämään ilmaisen parkkipaikan ihan hotellin läheisyydestä, sillä olimme liikkeellä tällä kertaa sen verran isolla autolla, ettei se olisi mahtunut hotellin parkkihalliin.

Tämä oli toinen kerta kun vierailin täällä, ja tällä kertaa pakko myöntää, että vähän hämärässä pienessä huoneessamme olisi ollut hieman parantamisen varaa. Ihan vain senkin takia, että olen yöpynyt muistaakseni samassa huoneluokassa aijemminkin, mutta edellisen vierailun huone oli tilavampi ja suuret peilit toivat tyylikkäästi tilantuntua. Plussaa oli myös ikkuna suoraan ulos. Nyt ikkunamme oli sisälle hotelliin. Huoneluokka jossa yövyimme oli siis Comfort Queen. Suosittelen tämän kokemuksen perusteella sitä, että varmistat varausta tehdessäsi, että saat huoneen jossa on ikkuna ulos päin. ☺

Kuitenkin huoneen tyylikäs ja upea sisustus pelastaa tilannetta vaativammankin yöpyjän silmissä - tykkään kovasti hotellin huoneissa valitsevasta sävymaailmasta ja siitä, että tunnelmaan on panostettu myös valaistuksen muodossa hienosti ja mm. poronsarvet sängyn yläpuolella ovat lumoavat! Kaunis sängynpääty ja laadukkaat tyynyt on aina plussaa! Sängystä löytyy vartalon mukaan muotoutuvat patjat. Petaus on tosi nätti, sängylle on aseteltu rennosti kaunis ja laadukat torkkupeitto, sekä kivat sisustustyynyt.

Sadetinsuihku kylpyhuoneessa oli ihana ja valaistus jota sai säädettyä tunnelmallisemmaksi myös kylpyhuoneen puolella oli tosi upea.  Matkakokoiset suihkutuotteet olisivat muuten huippu lisä kauniiseen kylppäriin! 

Hotellin ravintolassa Oulassa emme tällä kertaa valitettavasti päässeet vierailemaan, sillä Oulassa sattui juuri tuona päivänä olemaan ravintola Olon keittiömestari vierailemassa ja ravintola oli hyvissa ajoin buukattu aivan täyteen, emmekä olleet huomanneet tätä ajoissa. Meille kuitenkin toimitettiin maukkaat Lapin Makupaloja -lautaset ja pullo kuohuvaa huoneeseen, se olikin tosi ihana juttu!


Entä hotellin ravintola sitten, se on tosi lumoavan näköinen! Voin lämpimästi suositella suakin vierailemaan Oulassa, sieltä saa huippu laadukasta ja hyvää ruokaa. Kerran olen siellä illallistanut ja se ei jättänyt kylmäksi, oli tosi herkullista! Myös aamupala on täällä freshi ja hyvä, kerron teille myöhemmin siitä lisää!

Lämmin kiitos Lapland Hotels Oulu <3

Kaupallinen yhteistyö Lapland hotels Oulu

4 kommenttia

  1. Vitsi mä oon aina Oulussa käydessäni ihaillut tätä hotellia ulkoapäin ja nyt kyllä ihastuin myös sisältöön!! Meillä on tarkoitus mennä poikaystävän kanssa ensi vuonna muistelemaan entistä kaukosuhdetta Ouluun ja nyt täytyykin pistää tämä hotelli vahvana ehdokkaana muistiin! Tosi nätit ja laadukkaat kuvat ❤

    http://fasciner.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että postauksesta oli iloa! 😍 Tämä on kyllä tosi ihana ja tunnelmallinen hotelli! Ja kiitos hurjasti ❤️

      Poista
  2. Hello there! I just would like to give you a huge thumbs up
    for the great info you've got here on this post.
    I will be returning to your site for more soon.

    Dapatkan Informasi Seputar Rokok Elektrik dan juga
    Harga serta Spesifikasinya

    VastaaPoista
  3. Do you mind if I quote a couple of your
    articles as long as I provide credit and sources back
    to your website? My blog site is in the very same niche as yours and my users
    would really benefit from a lot of the information you provide here.
    Please let me know if this ok with you. Many thanks!

    Dapatkan Informasi Seputar Rokok Elektrik dan juga Harga serta Spesifikasinya

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.